Skocz do zawartości

[Sprzedam] 50 licencji CATKATALOG 259pln

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, że pilnie potrzebuje trochę gotówki, sprzedam w bardzo, bardzo niskiej cenie (259pln) 50 licencji z panelem centralnym na CATKATALOG.

Do sprzedania mam 5 takich pakietów, tylko dlatego, że potrzebuje naprawdę szybko gotówki i tylko dlatego taka a nie inna cena - mam nadzieję, że zachęcająca.

Dodam, że projekt jest stale rozwijany, i nadal będzie w przyszłym miesiącu jest w planach większa aktualizacja (mam nadzieje, że się nie przeciągnie) i z każdym miesiącem skrypt będzie stale udoskonalany, będa dodawane nowe funkcjonalności, które sprawią, że skrypt ten będzie naprawdę atrakcyjny.

Aktualizacje i support 7 dni w tygodniu za darmo!

Zainteresowanych funkcjami skryptu zachęcam do lektury: www.catkatalog.com.pl

Wiele osób zakupiło skrypt i jest zadowolonych z wyboru - niska cena i dużo funkcjonalności + moja pomoc.

Katalog-stron-internetowych-Catkatalog_1319385178524.png

Kontakt:

seostuff@o2.pl

gg: 37501749

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności