Skocz do zawartości

powycjonowanie bez płatnych domen

billy235

Rekomendowane odpowiedzi

Domena firmowa w Polsce, to tylko .pl - starszy sobie wrzuci w koszty, jest jeszcze promocja na home i tyle :hello: To nie jest taka goła branża, jakby Ci się mogło wydawać i obawiam się, że jak nie zaczniesz z solidnymi podstawami, to może Cię dotknąć klęska urodzaju... :P

Dała matka rozum? To kombinuj.

3GB/mies to wcale nie jest mało. Skoro to ma być tylko strona firmowa to nie potrzeba dużo transferu. Chyba, że jakieś filmy będą do ściągnięcia.

Jak transferu będzie za mało, to wydaje mi się, że firmy hostingowe nie powinny robić problemu ze zwiększeniem pakietu. - Dopłata samej różnicy cen.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 3 tygodnie później...

Ja mam adres.webpark.pl pozycjonuje ją na ten adres, webpark raczej nie upadnie - tego się nieboję. Od kiedy strona wskoczyła do pierwszej 5 miałem problemy z transferem, teraz płace 10zł/mies i jest ok. Ogólnie rzecz biorąc strona działa OK, klient ma sporo wejść.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja mam adres.webpark.pl pozycjonuje ją na ten adres, webpark raczej nie upadnie ...

Może i nie upadnie, ale zanim powstał webpark strony w wp miały takie (albo podobne)adresy strona.wp.pl/nazwastrony.

A w pewnym momencie zmienili to na webpark... a zatem nie wiesz czy w pewnym momencie nie zmienią domeny webpark na coś innego - więc zawsze jest ryzyko utraty takiego adresu.

IMHO bardzo niemadrze jest pozycjonowac sobie xxx.domena.pl nie majac praw wlasnosci tej domeny. Czyli wsyztskie aliasy itp. Zmiana providera, cen, firma stanie sie powazniejsza bedzie chciala miec domene .pl i jestesmy w d... ;) Nie zawsze da sie postawic przekeirowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności