Skocz do zawartości

Problem z mapami google

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problem.

Mam stronę firmową nazwijmy ja A była dodana do miejsc google i ładnie się wyświetlała przez jakiś czas ale stało się tak że dostała filtra. Wtedy postanowiłem kupić nową domenę i postawić nową stronę firmową B (nie była dodana do mapek), poprzednią linkując dalej za Waszą radą. Z filtra chyba wyszła i zaczęła się ponownie wyświetlać w

mapkach na różnych pozycjach. natomiast nie dodana B była sobie w topie pod mapkami.

Z powodu tego że mamy nowe biuro w innej lokalizacji postanowiłem stronę B dodać do miejsc google z innym adresem w zakładce kontakt był podany stary adres.

Jak strona B zaczęła się wyświetlać w mapkach (3 dni) google połączyło 2 lokalizacje i wyświetla się B na wszystkie frazy na które była pozycjonowana strona A.

Bardziej zależy mi na lokalizacji A bo strona jest bardziej czytelna i użytkownicy bardziej ją lubią i jest z niej więcej zapytań.

Strony dodane są do 2 róznych kont w GWT. Nie linkują do siebie.

> strona A Pr 0

> strona B Pr 2

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności