Skocz do zawartości

[Portal] Proszę o oceny

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...

Mi się nie podoba Pani pod napisem;] Nie pod względem urody, ale lokalizacji - tworzy efekt "naciapania". Przez to zdjęcie w tle napisy są też mało wyraźne;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

25.10.2011 THI napisali tobie że masz problemy z H1 i H2

dalej masz to same :

"Fail","H1 tag","* You have no H1 tags"
"Fail","H2 tag","* 2 H2 tags found before/without H1 ("Ostatnio dodane ogłoszenia")"

to poco ten caly lans jak nie stosujesz się do podpowiedzi innych, tak tylko dla reklamy?

Olej póki co optymalizację i pozycjonowanie i wprowadź jakąś moderację bo z takim contentem (ogłoszeniem) daleko nie zajedziesz. Pierwsze ogłoszenie na jakie wszedłem (zaciekawiło mnie) to o sprzedaży małpek. I wyczytałem tam (najlepszy fragment pogrubiony):

Mam te wspaniałe męskie i żeńskie małpy, że jestem chcąc dać ich do przyjęcia na każdym obiecującym domu, który obiecuje dbać o nich jak ja. Są dobrze uspołecznione i są bardzo dobrym towarzyszem rodziny, kochają się wokół dzieci i innych zwierząt domowych. Są one obecne na wszystkich szczepionek i będą pochodzić z, wszyscy ich zabawki i ubrania wraz z ich dyrektywami żywności. Więc jeśli będziesz bardzo zainteresowany w uzyskaniu je do domu i do opieki nad nimi, to nie wahaj się do nas po więcej szczegółów na.(mherdling@ymail.com)

Jeśli to ma być rzeczywiście portal lokalny to walcz ze spamem od początku.

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności