Skocz do zawartości

materiały do przedrukui

pauli

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

czy umieszczając artykuly do przedruku na swojej stronie, strona zostanie wypozycjonowana na dane hasła w treści ?

Co do zasady to nie.

Jednak możesz liczyć na ruch z tzw. long tail, jeżeli artykuły będą wnosiły jakieś treści.

Oczywiście jeżeli strona będzie dobrze zaindeksowana :shout:

Możesz również zaznaczyć, by wyrażasz zgodę na publikację, pod warunkiem podania źródła z odpowiednim anchorem.

Wtedy możesz liczyć na pozycjonowanie :shout:

To działało w ten sposób ale 10 lat temu :shout: Google lubi treść, zwłaszcza unikalną. Warto pisać artykuły dla ludzi, coraz bardziej liczą się strony wartościowe z treścią dla użytkownika. Wtedy możesz liczyć na to, że ludzie chętnie będą odwiedzać Twoją stronę i polecać ją innym co pomoże ją wypromować.

Nie zapominaj o linkach bo "Content is King, but Linking is Queen" a więc oprócz budowania treści zdobywaj też jak najwięcej odnośników do swojej strony.

Są co prawda szybsze i mniej pracochłonne metody pozycjonowania niż takie dziubanie ale w związku z tym, że jesteś początkujący to narazie skup się na tym.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

witam,

czy umieszczając artykuly do przedruku na swojej stronie, strona zostanie wypozycjonowana na dane hasła w treści ?

Co do zasady to nie.

Jednak możesz liczyć na ruch z tzw. long tail, jeżeli artykuły będą wnosiły jakieś treści.

Oczywiście jeżeli strona będzie dobrze zaindeksowana :D

Możesz również zaznaczyć, by wyrażasz zgodę na publikację, pod warunkiem podania źródła z odpowiednim anchorem.

Wtedy możesz liczyć na pozycjonowanie ;)

Mogę się zgodzić na publikacje nie swoich artykułów pod warunkiem że umieszczą link do mojej strony ? a do strony od której ja wziąłem artykuł też muszą umieścić link ?

WYPRZEDAŻ DOMEN OD 10 PLN NA AM !!!

markizytarasowe.pl budowanie-domow.pl

witam,

Co do zasady to nie.

Oczywiście jeżeli strona będzie dobrze zaindeksowana ;)

Wtedy możesz liczyć na pozycjonowanie :)

Mogę się zgodzić na publikacje nie swoich artykułów pod warunkiem że umieszczą link do mojej strony ? a do strony od której ja wziąłem artykuł też muszą umieścić link ?

Wszystko zależy co chcesz zrobić. Czy to ma być:

- precel, gdzie ludzie będą umieszczali różne teksty ze swoimi linkami - możesz zaznaczyć, że kopiowanie tekstów pod warunkiem zachowania oryginalnych linków (pozycjonujesz strony linkowane z artykułów)

- czy to ma być prywatny precel, na którym umieszczasz swoje teksty i udostępniasz do publikowania - pozycjonujesz swoje strony

- czy może serwis zawierający artykuły z serwisów do przedruku - pozycjonujesz czyjeś strony,

W każdym wypadku możesz zaznaczyć, że można z takich artykułów korzystać pod warunkiem zachowania oryginalnej treści i linków oraz dodania linka do źródła, czyli Twojej strony.

Musisz się liczyć jednak z tym, że znajdą się Trolle i opublikują twoje teksty, nie bacząc na obostrzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności