Skocz do zawartości

Czy taki precel ma sens?

Karolak723

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję postawić swojego precla może nie jednego - prywatne zaplecze, tak to nazwijmy. W preclach tych będę pisać artykuły a w ich treści zamieszczać linki na różne i powtarzające się anchory - głównie do strony głównej ale też podstron (jako drugi link). Czyli będzie to precel, który będzie wyłącznie linkować do tej samej strony (no może do 2-3 tych samych jak powstaną). Wiem, że napiszecie, że lepiej wpisy dodawać do różnych precli na różnych ip, domenach itp. tak też będę robić, ale chcę mieć swojego prywatnego precla.

Stąd też moje pytanie, czy takie linkowanie będzie miało dużą moc? Czy będzie tak, że kolejne artykuły z tymi samymi anchorami i linkami będą miały moc ale będą słabesz od tych pierwszych, ale mimo to warto tak linkować, bo pozycja się podniesie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności