Skocz do zawartości

Pozycjonowanie Google.cz

KamAr

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem - znalezc odpowiedzi nie mogłem, tak więc zakładam nowy temat.

Chciałbym rozpoczac pozycjonowanie strony na rynku czeskim. Wchodzi w grę zlecenie tego typu działań jakiejś firmie.

Mam jedynie pytanie: jak w Czechach wygląda rozliczanie się za pozycjonowanie? Czy ktoś może polecic mi konkretną firmę, której działania są efektywne i w rozsądnych cenach?

pozycjonuje w czechach, rynek jest dosyc specyficzny, seo profesjonalne tam dopiero się zaczyna. Praktycznie nie dostępne są gotowe produkty pod SEo typu np serwer z duza iloscia IP a i same pepiczki do roboty sie nie garną jak chcesz coś podzlecic. Dodatkowo weź pod uwage seznam,cz który jest duzo popularniejszy niż google :)

Mam jedynie pytanie: jak w Czechach wygląda rozliczanie się za pozycjonowanie?

Internet jest globalny :) , więc z każdego kraju można pozycjonować w innym. Kwestia zaplecza i wiedzy.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności