Skocz do zawartości

onesite.pl co to za firma i czy warto?

Vienio

Rekomendowane odpowiedzi

Przez te krytyke liczycie na nowego klienta czy o co chodzi? Nie wiecie jak ma skonstruowaną umowe, czy sam nie chcial takich słów bo to jego 'widzimisie' albo czy nie placi za te 25 słów 25 zł/rok

@Koobe z tych kilkudziesieciu z dobrą konwersja zarobi wiecej niz z kilkuset a i za serwer mniej zaplaci ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Przez te krytyke liczycie na nowego klienta czy o co chodzi? Nie wiecie jak ma skonstruowaną umowe, czy sam nie chcial takich słów bo to jego 'widzimisie' albo czy nie placi za te 25 słów 25 zł/rok

To nie o to chodzi, tylko o to że gdyby ktoś temu Panu dobrał odpowiednie frazy to zamiast 25 wejść z 25 fraz miałby 100+ dziennie z jednej i pewnie zarabiałby więcej. Dla mnie to zwykłe złapanie jelenia na 200 zł miesięcznie (czy ile tam) za (prawie) nic nie robienie. Ale o tym Klient przekona się za jakiś czas dopiero.

Zawsze mnie śmieszy jak ktoś uważa że chcę zarobić na wypowiedziach na PiO. Po prostu moim hobby jest trollowanie na tym forum :D

Nieznamy pozycjonowanych fraz. Nie wiemy czy były wskazane. Nie wiemy ile to kosztuje. To chyba nie ma co przesądzać czy umowa jest korzystna dla Klienta czy nie.

innerg jak chcesz wiedzieć czy rzeczywiście chwyciłeś pana Boga za nogi to poproś inną firmę o ofertę na to samo.

A dla firmy Onesite brawo za chwyt marketingowy !

Rzucanie palenia - czyli pewien test.

To nie o to chodzi, tylko o to że gdyby ktoś temu Panu dobrał odpowiednie frazy to zamiast 25 wejść z 25 fraz miałby 100+ dziennie z jednej i pewnie zarabiałby więcej. Dla mnie to zwykłe złapanie jelenia na 200 zł miesięcznie (czy ile tam) za (prawie) nic nie robienie. Ale o tym Klient przekona się za jakiś czas dopiero.

Zawsze mnie śmieszy jak ktoś uważa że chcę zarobić na wypowiedziach na PiO. Po prostu moim hobby jest trollowanie na tym forum :P

A Ty oczywiście dokładnie znasz jaki jest ruch na frazach związanych z tak mainstreamowym produktem jak płyty winylowe ;) I oczywiście możesz śmiało stwierdzić, że akurat 100 wejść na frazę byłoby w tym przypadku dobrym wynikiem.

P.S. Tyś trollowanie widzioł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności