Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Można jakoś przetestować Wasz system? Są jakieś promocje aktualnie?

A jeśli na przyszłość chcesz być na bieżąco z naszymi promocjami i aktualnościami, zapraszamy na nasz Fanpage - tam wszystkie informacje znajdziesz najszybciej :)

https://www.facebook.com/Linkolo

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Niestety z formularza na stronie nie udaje mi się wysłać wiadomości.

W nowej skórce jest błąd - przy sprawdzaniu dodanej strony, w momencie sprawdzania indeksacji - kiedy wyświetla się pobrana treść - okno z treścią wychodzi poza okno przeglądarki bez możliwości przewinięcia. w efekcie brak podglądu całej treści i dostępu do przycisków.

firefox 18.01

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Niestety z formularza na stronie nie udaje mi się wysłać wiadomości.

W nowej skórce jest błąd - przy sprawdzaniu dodanej strony, w momencie sprawdzania indeksacji - kiedy wyświetla się pobrana treść - okno z treścią wychodzi poza okno przeglądarki bez możliwości przewinięcia. w efekcie brak podglądu całej treści i dostępu do przycisków.

firefox 18.01

Dzięki, przekazane do IT, postaramy się to szybko naprawić.

Witam, coś tzn Linkolo zjada mi punkty :) Trochę niepoważne jest to, że jeśli kupuje link na stronie, której adres zobaczę po zakupie (bez mozliwości weryfikacji czy chcę tam aby był link do mojego serwisu) zostaję od razu "skasowany" punktami za ten link, nawet jak w ciągu 30 sek usunę link z panelu? Inaczej - jak podejrzeć link (który notabene jest widoczny po zakupie) przed zakupem? Albo czy możecie pobieraćż punkty za link np p 5-10 minutach od zakupu? W tym momencie straciłem niepotrzebnie punkty.

EDIT: Przykładowo dla jednej frazy mam aktywne dwa linki, które kosztują mnie 8 pkt, a zostałem skasowany na 41 pkt bo kilka linków usunąłem zaraz po zakupie (wtedy miałem możliwość podejrzenia podstron gdzie dane linki były zamieszczone).

Po co jest w ogóle to ukrywanie adresów?

EDIT2: skasowało mi teraz 20pkt za link w zakładce linki oczekujące. To normalne?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Mirekm, nie ma w tym nic dziwnego, że pobrało Ci punkty gdy kupiłeś link na stronie z ukrytym adresem, bo "tylko chciałeś podejrzeć co to za strona", w przeciwnym razie jaki byłby sens ukrywania strony jeśli każdy i tak by mógł ją bezproblemu obczaić :)

bo "tylko chciałeś podejrzeć co to za strona"

Czytaj dokładniej, nic takiego nie napisałem - chciałem zamieścić linki do swojej strony, ale po zobaczeniu jaki "śmietnik" reprezentuje ukryty serwis lub że w takim serwisie dana fraza występuje w treści zupełnie przypadkowo to odpuściłem i wg mnie w takim przypadku nie powinna być pobierana opłata.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Daniel82, cieszy nas, że podoba Ci się Linkolo i chcesz się z nami związać na dłużej :) Sprawę VAT wyjaśnię jutro, jak upewnię się w księgowości i będę mieć informacje w 100% potwierdzone dla Ciebie.

Mirekm. Jesli kupiłeś punkty i zaraz się z tego wycofałeś, jutro one do Ciebie wrócą. U nas okres rozliczeniowy wynosi 1 dzień w związku z tym punkty są zablokowane na poczet zakupu linków ale jeśli do niego nie doszło, w następnym cyklu rozliczeniowym punkty powrócą na Twoje konto. Jeśli tak się nie stanie, daj znać, sprawdzimy co i jak.

Ukrywanie adresów jest to opcja dodatkowa dla wydawców, nie każdy chce od razu dla wszystkich pokazywać swoje witryny, dlatego ma taką możliwość, żeby swoje URLe ukryć.

Jutro, jako że piątek i weekend się zbliża, mamy dla Was kolejną promocję. Do każdego jutrzejszego doładowania dodajemy o 20% więcej punktów. Oferta ważna jeden dzień ;)

Linkolo, chyba jest błąd przy tyn nowym szablonie. Mianowicie, po zmianie cen linków jednej domeny, tam gdzie wyświetlają jej się dane, pokazuje mi 0pkt, ale jak klikam i wchodzę w szczegóły to tam już są te ceny co ja ustaliłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności