Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

System robi fajne wrażnenie, na pewno jest dużo lepiej dopracowany od prolinka z którego planuje uciekać. Czy linkolo również potrąca VAT przy przelewach od firm nie będących VAT'owcami?

W naszym systemie wszystkie operacje są wykonywane na punktach, które są odpowiednikiem kwot netto wpłaconych na konto. Wydawca w takim wypadku zarabia też punkty w kwotach netto. Przy wypłacie w przypadku firm nie będacych płatnikami podatku VAT wypłacane punkty równe są kwocie brutto do wypłaty.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Linkolo, chyba jest błąd przy tyn nowym szablonie. Mianowicie, po zmianie cen linków jednej domeny, tam gdzie wyświetlają jej się dane, pokazuje mi 0pkt, ale jak klikam i wchodzę w szczegóły to tam już są te ceny co ja ustaliłem :)

Faktycznie tak się dzieje. Błąd zlokalizowany, już naprawiamy. Dzięki za zgłoszenie!

witam,

1) miałem ustawioną cenę 2 pkt za link w treści na stronie głównej wartościowego serwisu. Czy jeśli zmienię w opcjach na większą kwotę, to te linki po jakimś czasie, które już są zakupione zmienią swoją wartość czy muszę je skasować i czekać aż znowu kupią?

2) jaką cenę polecacie dla strony głównej PR1 link w treści?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

witam,

1) miałem ustawioną cenę 2 pkt za link w treści na stronie głównej wartościowego serwisu. Czy jeśli zmienię w opcjach na większą kwotę, to te linki po jakimś czasie, które już są zakupione zmienią swoją wartość czy muszę je skasować i czekać aż znowu kupią?

2) jaką cenę polecacie dla strony głównej PR1 link w treści?

ad 1.

Ceny linków już sprzedanych sie nie zmieniają, każde nowo sprzedane będą po zaktualizowanej cenie.

ad 2.

Proponowana przez nas cena to 3 punkty.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Linkolo.pl stawia kolejny krok na drodze do dbania o dobrą jakość Waszych linków. W związku z tym od dnia dzisiejszego w naszej wyszukiwarce nie będą widoczne strony z PR 0 i N/A.

Jak wiecie od jakiegoś czasu nie przyjmujemy już stron, które mają PR mniejszy, niż 1, ale aby nie robić zamieszania, podczas akcji czyszczenia Linkolo zostawiliśmy serwisy poniżej naszych wymogów, na których były sprzedane linki. I tych serwisów dalej nie wyrzucamy, zostają one w Linkolo przynajmniej tak długo, jak długo będą na nich się wyświetlać dotychczas zakupione linki. Zablokowana zostaje jednak możliwość zakupu nowych linków na w/w stronach.

Pozdrawiamy

Zespół Linkolo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności