Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieki serdeczne, nie widziałem tego narzędzia.

Wiecie, to wygląda zachęcająco, ale na ile jest to realne. Na ile realne jest pelne obłozenie swoich stron linkami. Jeżeli wynik w realu wynosiłby koło połowy jak szacunki z tego narzędzia, to jutro jadę oglądać nowe beemki. Na pewno nie należy wołać za wysokich cen. Byłbym wdzieczny za jakieś informacje - ogólne ale oprte na doświadczeniu - od użytkowników jak to wygląda w realu. Wiem ze nikt chętnie nie dzieli sie takimi informacjami, ale zdrugiej strony chyba dobrze dla kazdego zeby w systemie było jak najwięcej uczestników.

I jeszcze jedno - opłaca sie instalować boksy?

Aha, czy linki w boksach szybciej się sprzedają. Teoretycznie tak powinno być.

@martinewg - średnia cena sprzedaży w serwisach o podobnym PR i na podstawie liczby podstron w Google

@Lars - cena nie jest za maksymalne obłożenie, ale jest to wyciągnięta przez automat średnia. Są strony, które zarabiają mniej (nawet znacznie), niż pokazuje wycena, a są takie, które mają więcej - na to nie mamy wpływu :)

Jeśli chodzi o boksy, to dobre uzupełnienie i oczywiście większa szansa na pieniądze dla Ciebie.

@Badek - cóż mogę Ci odpisać... mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Cały czas pracujemy nad poszczególnymi elementami Linkolo, żeby Wasze zarobki i efekty pozycjonerów zawsze były jak najlepsze.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

tol4: znamy naszą słabość i nad nią pracujemy, dlatego nie mamy w regulaminie tzw. lojalki. Będąc w Linkolo możesz być jednocześnie gdzie indziej. Zapraszam do zostania jednak ;)

PS

U nas za to nie ma problemów z wypłatami, spóźnieniami, etc. Wasze pieniądze, to Wasze pieniądze, dlatego nie przeciągamy nigdy w nieskończoność wypłat i nie piętrzymy problemów z tym związanych.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

U nas za to nie ma problemów z wypłatami, spóźnieniami, etc. Wasze pieniądze, to Wasze pieniądze, dlatego nie przeciągamy nigdy w nieskończoność wypłat i nie piętrzymy problemów z tym związanych.

I tutaj się zgadzam w 100%. Nigdy wypłata nie trwała u mnie dłużej niż do ok. 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności