Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

Interfejs robi bardzo dobre wrażenie, jest naprawdę dopracowany. Co może byc przyczyną zbyt małej popularności? Brak reklamy? Tak czy inaczej dziękuję za informacje, podłaczyłem jedną stronę, zobaczymy.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

KOrzystam z linkolo od pół roku i zauważyłem, że zbyt wielkiej popularności tam nie ma. Linki schodzą średnio, jezeli można to tak nazwać.

Na miejscu adminów rozreklamowałbym ten system lepiej, bo nie można powiedzieć, że nie ma potencjału.

Chcesz spędzić wakacje w świetnym miejscu? Nie wiesz na co się zdecydować?

Domki bieszczady tanio

Serdecznie zapraszamy do Baligrodu!

Dołączam się do "narzekań" - linkolo, zainwestujcie w reklamę, promocję. Produkt macie dobry, ale coś nie idzie biznes chyba tak jak powinien. Był czas, że na tych samych stronach miałem podobne zarobki od Was i od wiadomej konkurencji na "P" - teraz nie mam jak porównywać nawet, bo mam od ponad miesiąca - jako wydawca - 0 (słownie zero) sprzedanych linków, gdzie poprzez "P" kilkadziesiąt. I nowe przybywają, widać że coś się dzieje.

Sam się nad tym zastanawiam jeżeli chodzi o moje projekty.

Pamiętam ze jak startowały systemy waszej konkurencji, a zwłaszcza jeden, to wszędzie widać było ich banery. Zresztą teraz też je widuję, może nie tak czesto. To była zmasowana i inensywna akcja, trzeba przyznać że bardzo skuteczna. Jednak wiąząca się ze sporymi kosztami.

Ja mam pytanie odnośnie prowizji. Podobno jest to 20% - przeglądam dziś Historię operacji na punktach i tam gdzie link wyceniony jest na 10 w przychodzie powinno być 8pkt a jest 7pkt. podobnie z innymi stawkami/punktami. Np 5 pkt - 20% powinno być 4 a jest 3..

Lepiej dla wydawców byłoby gdyby prowizja pobierana była od całości za dany dzień.

Proszę o wyjaśnienie

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

@amator78 - sprawę, o której piszesz wyjaśnia 21 punkt naszego FAQ, jeśli nie czytałeś, wklejam treść. Wybacz, świątczny czas sprawił, że zapomniałem iż tam znajduje się wyjaśnienie ;)

"Jestem zarejestrowany jako osoba fizyczna i zarabiam mniej niż powinienem.

Wszystko się zgadza, jednak sam mechanizm rozliczeń z osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej jest problematyczny ze względu na rozliczanie podatku VAT.

Ponieważ nie jesteś płatnikiem VAT nie możesz rozliczać tego podatku, tylko musisz go zapłacić jako odbiorca końcowy.

Dlatego też my zanim będziesz mógł wykorzystać zarobione punkty, musimy od nich pobrać zaliczkę na podatek VAT.

W świetle polskiego prawa dla osoby fizycznej zarobiona kwota jest kwotą brutto od której musimy pobrać 23% VAT zanim będziesz mógł wykorzystać te punkty dalej. Dlatego też z zarobionych punktów my pobieramy 20% prowizji, a z kolei zanim otrzymasz te punkty na swoje konto musimy pomniejszyć zarobioną kwotę o kolejne 23% tak abyś mógł wykorzystywać punkty zarobione na zakupy nowych linków.

Oczywiście, gdybyś chciał wypłacić zgromadzone środki, kwota do wypłaty zostanie powiększona o podatek VAT w wysokości 23%."

@tol4 - generalnie realizujemy wypłaty od 100zł w górę. Bardzo żałujemy, że chcesz nas opuścić. Pozycjonerom będzie na pewno brakować Twoich witryn :( Jeśli jednak Twoja decyzja jest ostateczna i nieodwołalna, zrobimy dla Ciebie wyjątek i wypłacimy zebrane na Twoim koncie pieniądze. Napisz tylko do nas maila w tej sprawie, w którym będzie Twoja nazwa użytkownika. Aha I upewnij się, że Twój profil jest uzupełniony o dane do wypłaty.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

@tol4 - generalnie realizujemy wypłaty od 100zł w górę. Bardzo żałujemy, że chcesz nas opuścić. Pozycjonerom będzie na pewno brakować Twoich witryn Jeśli jednak Twoja decyzja jest ostateczna i nieodwołalna, zrobimy dla Ciebie wyjątek i wypłacimy zebrane na Twoim koncie pieniądze. Napisz tylko do nas maila w tej sprawie, w którym będzie Twoja nazwa użytkownika. Aha I upewnij się, że Twój profil jest uzupełniony o dane do wypłaty

Chyba nie chcecie, bym Was opuszczał ;P Napisałem poprzez kontakt na stronie i zero reakcji. Ani na tak, ani na nie ;-)

Chyba nie chcecie, bym Was opuszczał ;P Napisałem poprzez kontakt na stronie i zero reakcji. Ani na tak, ani na nie ;-)

Kasa do Ciebie poszła. Konto usunąć permanentnie? Bo nie ma informacji w mailu.

PS

Już tęsknimy. Twoje odejście zostaje uczczone minutą ciszy w Linkolo

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności