Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

I jak tam udało się opracować jakąś sensowną strategie marketingową która Przestaszewskim przyciągnie pozycjonerów którzy kupią linki ? Może ulepszenie PP większy % lub jakieś dodatkowe profity?

Twoje stare auto już nie nadaje się do jazdy? Jeśli tak to polecam Ci https://wigmet.pl/. Płatność gotówką ,
rozsądne stawki napisz lub zadzwoń dzisiaj.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

A ja po 3 miesiącach stażu sprzedałem swój pierwszy link :) A już powoli traciłem wiarę, że ktokolwiek korzysta z tego serwisu.

Sytuacja jest dla mnie o tyle niezrozumiała, że system jest naprawdę dopracowany i posiada sporo fajnych użytecznych funkcji.

W każdym bądz razie trzymam kciuki za linkolo i jak się rozkręci to dodam resztę swoich stron.

Chcemy stać się miejscem ekskluzywnym, w którym będziemy mieć dla Was mniej linków, ale za to jakościowo dużo lepsze. Minimalny próg wejścia to PR1 (dla każdej podstrony), a obecne strony, które nie spełniają warunków utracą możliwość sprzedawania linków i po wygaśnięciu obecnych zostaną z linkolo zdjęte. Wiązać to się będzie oczywiście z wyższym progiem wejścia do Linkolo i najtańsze linki jakie będzie można spotkać będą kosztować 0,05zł.

I w tym miejscu pytanie do Was (czysto teoretyczne) - czy korzystalibyście z nieco droższego systemu mając gwarancję, że dostępne są tu dla Was jedynie bardzo wartościowe linki?

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

Nie. Link, to nie tylko PR. Po drugie po co jakaś "gwarancja"? Jeśli będę chciał określonego poziomu "jakości" linków, użyje odpowiednich atrybutów w wyszukiwarce. Rynek jest zbyt płytki, żeby bawić się w jakieś elitarne systemy.

Zadbajcie o marketing, zróbcie jakąś większą akcje promocyjną, pozyskajcie klientów, a wydawcy sami przyjdą...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności