Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

#MaxiKaz nie wydaje mi się, aby taka ilość była zbyt duża do dopalenia. Ogólnie poszło 1000 pkt na jedną podstronę, na drugą ok 1400 (było przydzielone na 2000, ale 600 co mi zostało wyłączyłem dzisiaj).

E tam, czepiasz się :)

Poczytaj może ten wątek: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...view=getnewpost

Nie tylko Tobie się oberwało. Całe szczęście moje strony trzymają się tak jak przed update a nawet trochę lepiej :)

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Od jakiegoś czasu walczę o swoje prawa z Prolinkiem na forum poświęconego właśnie jego tematyce. To co mi się teraz rzuca w oczy to brak tak ogromnej ilości wpisów na temat Linkolo w porównaniu do SeoPilot lub ww. Prolink.hm.

Czy to jest związane z niezawodnością systemu? :P

Wybaczcie za wejście z butami, ale szukam odpowiednika Prolinka. Na chwile obecną tam problem podpiera problem, a co najbardziej mnie wku@# to uciekająca bezpodstawnie kasa z mojego rachunku.

Jak wygląda współpraca z Linkolo?

Dzięki za odp. Tak się zastanawiam, może ta mała ilość reklamodawców jest związana z nie przejrzystym panelem użytkownika?

Wczoraj sprawdziłem tak na szybko pod względem możliwych ustawień jednej kampanii. Szczerze, nie jest tak łatwo przypisać link do konkretnego słowa kluczowego jak to ma się w Prolink...

Z racji linków w tekście na zwykłych stronach w linkolo często brakuje fraz które w języku polskim niestety nie występują naturalnie. Frazy kredyty Warszawa raczej napewno nie znajdziesz. Za to szukanie fraz odmienianych przez przypadki daje już lepsze efekty, a co do wzrostu pozycji różnie bywa. A co do ilości stron sprzedających linki to faktycznie przydało by się powiększyć co nieco bazę zwłaszcza hotelową :D

• 2 miesiące temu...

Witamy!

Powracające lato przyniosło nową promocję zapraszamy do skorzystania zarówno wydawców jak i pozycjonerów.

Do końca lipca każdą wpłatę powiększamy o 10%, a dla każdego nowo dodanego serwisu na okres 2 miesięcy zmniejszamy prowizję z 20% do 10%.

Są jacyś chętni?

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Najlepiej na stronie mieć ustawione możliwość zakupu linków w treści + box.

Jak się ma tylko linki w treści to wiecie jak to jest, ciężko trafić aby się dana fraza trafiła.

No a poza tym przydałyby się chyba lepsze działania marketingowe, a żeby odebrać trochę klientów z Prolinka i SeoPilota :)

No i kilka zmian w samym systemie by też się przydało, zwłaszcza ułatwienia dla osób kupujących linki, bo teraz osobom nie w temacie może być trochę ciężko kampanie uruchomić.

Coś mi się zdaje, że jakiś bełkot mi wyszedł, ale na szybko pisane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności