Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

@ Linkolo

Czy rozważycie obiniżenie prowizji dla wszystkich linków do 20%?

Wydaje mi się, że więcej byście zyskali bo pozycjonerzy najchętniej kupują najtańsze linki, ale ja jako wydawca nie ustawię ceny linka na 2 pkt, abyście zabrali mi aż 50% od jego sprzedaży, więc ustawiam przynajmniej 5 pkt, a na takie linki popyt jest mały co mnie nie dziwi.

Takie wartości prowizji zniechęcają mnie również do dodawania kolejnych stron i na razie w systemie wisi tylko jedna, reszta jest u konkurencji.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście, że rozważamy, ba nawet jesteśmy w trakcie wdrażania i betatestów. Niestety musimy być pewni, że wszystko działa poprawnie więc jeszcze jakiś czas zostaniemy przy starym sposobie rozliczeń.

A jeśli już jesteśmy przy temacie prowizji. Czy są jeszcze osoby gotowe zadeklarować się że po obniżeniu prowizji obniżą ceny do minimalnych?

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

@ Linkolo

Obniżenie prowizji byłoby bardzo dobrym krokiem. Zarejestrowałem się u Was jakiś czas temu w systemie ale jak zobaczyłem, że kroicie 50% za najtańsze linki to od razu zrezygnowałem z dodania jakiejkolwiek strony. Wasz system nie ma co ukrywać jest dużo mniej popularny od konkurencji, więc aby zyskać zarówno wydawców jak i kupców powinniście przede wszystkim zaoferować mniejszą prowizję.

Czy są jeszcze osoby gotowe zadeklarować się że po obniżeniu prowizji obniżą ceny do minimalnych?

Zgłaszam się - ja też mam ustawione kwoty punktowo wyżej, bo połowy nie oddam..

ba część trzymam stron w prolinku to tam mi się łatwiej kesz wyciąga, choć ochota byłaby większa, żeby przejść do was, ale nie ma jak zwyczajnie.

Obniże do minimalnych jak prowizja będzie mniejsza, mało dorzucę więcej stron

:)

@ Delta jak już pisaliśmy pracujemy nad zmianą ale mamy dla Ciebie propozycję. Dodaj do systemu swoje strony i na chwilę obecną ustaw stawkę za link na poziomie 5 pkt. dzięki czemu prowizja jaką zapłacisz będzie na poziomie 20%, a Twoje strony zaczną być indeksowane przez nasze skrypty. Gdy testy się zakończą na pewno poinformujemy o tym fakcie, wtedy jeśli się na to zdecydujesz będziesz mógł obniżyć ceny.

Jeżeli teraz dodam strony to zablokuję sobie możliwość ich dodania w innym systemie. Dosyć długo już zapowiadacie to obniżenie prowizji i jak na razie nic z tego nie wynika. Strony dodam, jeżeli zostanie to już wprowadzone lub podacie konkretną datę kiedy prowizja dla wszystkich linków będzie wynosiła 20%.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

@Bestek

Niebawem zmienimy swoje oblicze. Razem z nową odsłoną Linkolo.pl szykujemy dla Was szereg zmian, które będziemy sukcesywnie wprowadzać. Wszystko po to, aby Linkolo było jeszcze lepszym dla Was narzędziem. Jedną z pierwszych zmian po wprowadzeniu nowej odsłony Linkolo będzie zmniejszenie prowizji w najtańszych linkach.

Ilość backlików sprawdzamy przy pomocy Majestic SEO.

Prędkość indeksowania podstron, jest uzależniona od częstotliwości odwiedziny serwisu przez roboty Google. Kiedy robot odwiedzi jakąś podstronę to dopiero wtedy trafia ona do sprawdzenia w naszym systemie.

Podaj na priv linki do Twoich stron, to sprawdzimy, co się z nimi dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności