Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj dostałem od Linkolo emaila, że system się zmienia, żeby zapoznać się z nowym regulaminem i już się ucieszyłem że wreszcie nastąpiło obniżenie prowizji ale w regulamienie dalej te same stawki.

Co zatem jest nowego w nowym regulamienie i kiedy wprowadzicie zapowiadane wcześniej zmiany? Może podacie jakieś konkretne daty.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nad nową stroną wciąż pracujemy, dla naszych programistów jest to absolutny priorytet, ale nie jesteśmy w stanie podać konkretnej daty uruchomienia nowego Linkolo. Mamy nadzieję, że uda się jeszcze w tym roku. Jak już pojawi się nowa strona, będziemy po kolei wprowadzać kolejne zmiany. Jak pisaliśmy ostatnio, w tym jest zmiana prowizji. Prowadzimy już intensywne burze mózgów jak to zrobić, by było Wam lepiej ;)

Prosimy tylko o kilka tygodni cierpliwości :)

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

• 2 tygodnie później...

Andrzeje, z okazji Waszych imienin składamy najserdeczniejsze życzenia. Pamiętamy o Waszym święcie, dlatego mamy dla Was prezent. Każdy Andrzej, który założy dziś konto w Linkolo.pl otrzyma od nas 500 punktów na start. Fajnie, jakbyście polubili też Linkolo na Facebooku, żebyśmy wiedzieli, że Wy, to jesteście Wy :)

pozdrawiamy i zapraszamy do nas!

Ludziska, wiemy, jak bardzo pragniecie widywać w naszym systemie dobre i wartościowe strony, dlatego chcemy pomóc Wam podjąć decyzję o dołączeniu do nas ;)

Każdy, kto od dziś dołączy do Linkolo jako wydawca (może też być nowa strona www od obecnego już użytkownika) ma szansę na wygranie Mailowego Kursu Pozycjonowania od Lexy. Pierwsze trzy rozdamy jeszcze w tym tygodniu. Wszystko, co trzeba zrobić, to dodać swoją stronę www i jeśli zostanie ona zaakceptowana to zainstalować nasze pluginy.Za kilka dni podam maila, na który będzie należało wysłać zgłoszenie zawierające link do swojej www. Ten, kto przyśle maila jako 5, 10 i 15 wygrywa.

https://linkolo.pl/site/content/konkurs

Zapraszam

PS

Powiedzcie zanjomym :)

Mam problem z wyszukiwarką Linkolo, może ktoś się z tym spotkał (info do supportu też właśnie napisałem, ale może na PiO szybciej się czegoś dowiem) - mam poprawnie zainstalowaną stronę, klikam sobie w panelu w listę zaindeksowanych stron i widzę, że np. podstrona X jest OK. Dla pewności sprawdzam poprawność instalacji, jako przykładowy URL w panelu Linkolo wpisuję właśnie adres podstrony X - ładnie wyświetla mi się treść. Wybieram dowolną frazę i wpisuję w wyszukiwarkę i ... nic. Żadnej frazy z moich stron nie mogę znaleźć. Dodam, że nie mam ukrytego adresu URL w opcjach. Czy to jest problem z Linkolo czy po prostu system jest ustawiony tak, że własnych stron nie można znaleźć? (nie chce mi się specjalnie zakładać innego konta, żeby to weryfikować). Z góry dzięki za info.

UWAGA KOMUNIKAT!

Z okazji zbliżających się świąt każdy, kto do 26 grudnia doładuje u nas konto dostanie o 20% więcej punktów. Dopalcie swoje strony już teraz, żeby być spokojnym o Wasze pozycje w czasie Bożego Narodzenia!

PS

W tym tygodniu mamy do rozdania jeszcze 3 kursy pozycjonowania od Lexy. Zostaliście już wydawcami? :)

Koniec świata nie nadszedł, ale za to święta tuż tuż. Czas więc przekazać w Wasze ręce trzy ostatnie kursy pozycjonowania od Lexy. Przyślijcie maila na adres marcin@seopower.pl z linkiem do swojej strony www. Jeśli jest w naszym systemie i jest zaakceptowana oraz posiada zainstalowane skrypty - kurs jest prawie Wasz. Wygrywa osoba, która przyśle maila jako 5, 10 i 15. Czas start!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności