Skocz do zawartości

Pokażcie swoje zaplecze.

myfinancecompl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ROTFL :) miałem gorszy humor od rana i jeden post na forum wystarczył aby wrócił uśmiech :D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

onet.pl

gazeta.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ostatnio pracownik google zapukał do moich drzwi i pyta o zaplecze a ja na to że nie mam nic a on... google_hehe.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Co jest śmiesznego w tym temacie? Ja jako zalecza uzywam zrobiłem kilk blogów na bloggerze, blox i w paru innych miejscach. Używam też cudzych forów dyskusyjnych.

A to że swojego zaplecza się nie zdradza.

Jak sama ciocia Wiki mówi:

"Zaplecze – obszar lub pomieszczenie na tzw. "tyłach", gdzie znajdują się instytucje lub środki pomocnicze (materiały, narzędzia, przyrządy) potrzebne do funkcjonowania np. firmy, wojska, szpitala, itp."

To co jest na zapleczu, czyli "na tyłach", znajduje sie tam właśnie dlatego, żeby nie było dostępne dla wszystkich.

A jak to mówią "Jakie zaplecze, taki pozycjoner" wiec na darmowych platformach daleko się nie zajedzie :D

@kikas: ważne że spełnia swoje zadanie, heh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności