Skocz do zawartości

Pokażcie swoje zaplecze.

myfinancecompl

Rekomendowane odpowiedzi

@myfinancecompl - Ja to się zastanawiam dlaczego takiemu debilowi jak Ty jeszcze na tym forum konta nie zamknęli. Przecież co post to bardziej debilny piszesz.

Jak ci sie nie podoba to nie czytaj. Nie ma obowiązku czytania każdego posta.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@myfinancecompl, niby nie ma obowiązku, ale widząc autora większość sobie nie odpuści tej dozy gwarantowanego humoru

Tanie multikody do SEOKatalogów - aukcja allegro

Tanie wpisy w preclach - aukcja allegro

Strony pod statlinka, zaplecza - zapytaj o wycenę

Google plus to Twój projekt? a co powiecie na google minus? Im więcej klikniętych minusów tym strona niżej w serpach :D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Wszystko zależy jakie masz potrzeby, na zaplecze dla własnej strony, całkowicie wystarczą darmowe blogi i stronki.

Wbrew pozorom blogi całkiem ładnie łapią PR i zyskują moc. Dla 1 strony nie ma sensu kupować kilkunastu domen i kilku serwerów. Wychodzi skórka za wyprawkę

A ja pokażę. HiHi

https://www.zlewozmywaki.kei.pl

Jest to jedna ze stron wspomagających moje sklepy internetowe, galeria zdjęć od klientów.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Google plus to Twój projekt? a co powiecie na google minus? Im więcej klikniętych minusów tym strona niżej w serpach ;)

ja mam takie coś jakby kogoś interesowało. Chodzi o automat, który wysyła do google, że dane miejsca (na mapkach Google) już są np. zamknięte albo, że w tym miejscu nic nie ma....skrypt dla ludzi bez wyrzutów sumienia - ja jakoś nie mogę go zacząć używać na większą skalę :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

a co, też się pochwale,

moje zaplecze, wpisz w google site:duu.pl

ile jest osób dziennie co chce wiedzieć co się kryje pod domeną duu.pl to już nie zdradzę ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Ładny temat do wordpressa "display" - jest gdzieś jakaś starsza darmowa wersja?

Nie ma.

Ale jak dobrze sieć przetrzepiesz to są podobne darmówki.

Niestety nie pamiętam gdzie je widziałem.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności