Skocz do zawartości

Przedstawiciel Handlowy w SEO

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Pewnie znajduje się na forum parę osób co zatrudniają swoich Handlowców. Jestem ciekawy jak przedstawiciel wygląda u Was w Firmach? Co oferujecie swoim przedstawicielom ? Jakieś gadżety dla klientów ? Lepiej sprawdza się Kobieta czy Mężczyzna ? itp

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

[...]

Kobietom w biznesie cieżko zaufac.

Nie zgodzę się z tym - kilka dużych firm w branży IT zatrudnia na wysokich, kierowniczych stanowiskach kobiety.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Lena trochę za dosłownie to odebrałaś...:)

tak jak ktoś powiedział, kobieta złapie klienta na cycki czy mini spódniczkę... i co dalej? moim zdaniem lepiej mieć normalnego i w miarę myślącego klienta w biznesie a nie myślącego chu*** ;) z takimi może być za dużo problemów w przyszłości...

i też fakt jakbym słuchał kobiety mówiącej o jakiś nowych technologiach itp to można troche zwątpić, a byłem świadkiem jak handlowiec (kobieta) rozmawia z przyszłym klientem, takie gafy robiła, że szok.. gdyby klient miał choć minimalne rozeznanie w temacie by ją wyśmiał... i faktycznie zdobyła klienta, ale co dalej? co jak klient się zczai jakie pierdoły mu mówiła...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

pewnie optymalnie jest mieć dwie różne osoby - jak facet/specjalista nie da rady, to podesłać fajną babeczkę - może ona zdobędzie klienta...

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności