Skocz do zawartości

Przedstawiciel Handlowy w SEO

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego mają być problemy? Jeżeli przedstawiasz klientowi umowę taką jak ty byś chciał otrzymać to nie bedzie problemów. Chyba ze obiecujesz złote góry jak w umowie: https://seo.zgred.pl/darmowe-pozycjonowanie...zytaj-umowy-899 to możesz mieć problemy. Nie wiem jak to wygląda statystycznie ale więcej chyba więcej facetów posiada swoje działalności i taka kobieta ma łatwiej a to co ona już powie i w jaki sposób zachęci klienta to podpisania umowy to jej spraw a Tobie tylko się cieszyć z tego.

Jeżeli bierze udział w dyskusji jakiś przedstawiciel handlowy to może się pochwali jakie ma sposoby na pozyskanie klientów ?

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Płeć nie ma najmniejszego znaczenia...
Oczywiście że ma. Jak można się tego (płci) wypierać.

Sa kobiety z wiedza, kompetentne ale to promil w porownaniu z fachowcami.

Sprawa dyskusyjna a czasem w poważnym biznesie nie ma miejsca na eksperymenty. Wybiera się tylko sprawdzone rozwiazania.

Kobiety słabo sprawdzają się w zdobywaniu nowych obszarów. Od tego zawsze byli i są najlepsi faceci.

Na stanowisku new business najlepsi są wojownicy.

Powstało forum SAP R3 - dyskutujemy o oprogramowaniu biznesowym.

Technologiczne forum zasobów sieciowych - dla adminów, webmasterów i freelancerów.

Kobiety słabo sprawdzają się w zdobywaniu nowych obszarów. Od tego zawsze byli i są najlepsi faceci.

Na stanowisku new business najlepsi są wojownicy.

Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy. Znam przedstawicielki handlowe, akurat nie z branży SEO, ale finansów i są to kobiety z klasą, pewne siebie, które łapią świetnie kontakt. Zresztą nie trudno zauważyć, że więcej jest kobiet niż facetów, które szybko nawiązują kontakty.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Mateuszu, liczą się umiejętności handlowca (przekłada się to na doświadczenie) i łatwość budowania dobrej relacji z klientem. Płeć, wiek czy prezencja nie zawsze odgrywają pierwsze skrzypce. On ma sprzedawać Twoje usługi a przy tym "pilnować" Twojego klienta, żeby nie uciekł.

generalnie facet to mniej problemowy pracownik niż kobieta na tym samym stanowisku !!!

mój szef powiedziałby coś zupełnie odwrotnego.

U nas 80% zatrudnionych to kobiety.

Pewnie Twoim szefem jest kobieta !!!

ja zgodzę się z przedmówcami, najlepszym pracownikiem jest mężczyzna, albo kobieta singiel nie mająca męża, dzieci i najlepiej w wieku w którym o partnera trudno :)

Wtedy taka Pani w 100% oddaje się pracy i warto ją zatrudnić.

Poziom merytoryczny tego tematu jest poniżej mojej krytyki. Jak można się w ogóle nad tym zastanawiać (i przegadywać), czy lepsza jest kobieta, czy też mężczyzna? Kasa się liczy i tyle. Dla jednego klienta będzie ok, a dla drugiego już nie. Nie ma to wpływu na płeć handlowca. Takie jest moje zdanie.

seowyszbanner.gif

ja zgodzę się z przedmówcami, najlepszym pracownikiem jest mężczyzna, albo kobieta singiel nie mająca męża, dzieci i najlepiej w wieku w którym o partnera trudno !!!

Wtedy taka Pani w 100% oddaje się pracy i warto ją zatrudnić.

Ha ha. Widzę, że ktoś na poważnie czyta pewne artykuły;) Autor tylko zapomniał o jednym kobieta bez mężczyzny i dzieci - to może też być kobieta bez motywacji . Znam kilka kobiet w moim wieku, które jeszcze nie mają dzieci ani mężów. Możesz mi wierzyć lub nie, ale pracują znacznie mniej, niż ja. Nie będę nawet wspominać o braku zaangażowaniu i nieumiejętności zarządzania własnym czasem, a także obecnej w miejscu pracy ciagłej frustracji. Mówię to na podstawie wyłącznie własnych doświadczeń;) I rozmów z przyjaciółmi:) Singielka to może i ta, która zostanie dłużej w pracy, ale czy wykona swoją pracę z takim samym uśmiechem na twarzy, co młoda mama? Tylko jeśli jest singlem z wyboru:) Prawda jest taka, że trzeba żyć zgodnie ze swoimi pragnieniami. Wtedy jesteśmy efektywni w miejscu pracy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności