Skocz do zawartości

BlogoCOP

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Formularz działa.

Jeśli możesz wysłać mi na PW co się tam dzieje to chętnie sprawdzę.

doler - chcesz wymienić swl->blogocop czy blogocop->swl ? :(

Formularz działa.

też miałem problem z formularzem : nie poszedł pod ff, zadziałał pod chrome

założyłem bloga, jest problem z edycją stron - nie mogę zmienic/zapisać nowej treści

pisałem Ci wczoraj na maila - dotarł? jaką droga się najlepiej komunikowac w razie problemów?

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

A znalazłem właśnie Twojego maila - na pierwszy rzut oka wygląda jak jakaś reklama. Przepraszam za pominęcie. Już to sprawdzam. Najlepiej na @ pisać, zrobię jakiś formularz kontaktowy z Blogocopa. Zaraz odpiszę.

Formularz działa.

Jeśli możesz wysłać mi na PW co się tam dzieje to chętnie sprawdzę.

doler - chcesz wymienić swl->blogocop czy blogocop->swl ? :)

Daję pkt blogocopa za swl;]

w systemie nie dopisano jeszcze możliwości umieszczenia linkow rotacyjnych oraz w regulaminie dział III Blogi punkt 10, literówka przy użytkowniku;]

W instrukcji napisane jest:

2. Aby zmienić templatkę na jedną z domyślnych należy podmienić pliki index.php, style.css, style.ie6.css, style.ie7.css oraz katalog images.

W żadnym z 16 folderów z templatkami nie ma pliku index.php

mniej znaczy więcej

Został zaktualizowany plik panel.php - teraz zarządzanie stronami powinno działać bez problemu.

Na początku kolejnego tygodnia zajmę się zakutalizowaniem kilku spraw (między innymi panel do zarządzania linkami).

Templatki są jakie są - czy ochyda to już sprawa gustu. Można w kilka minut dorobić sobie templatkę, więc nie widzę problemu.

Przypominam również o promocji (raczej będzie to stała promocja). Można jeszcze dość łatwo zgarnąć trochę punktów - wyniki na stronie głównej.

Oczywiście że nie możecie :) - wszystko działa, po prostu nie cieszy się to zainteresowaniem. Ale projekt jest u mnie na tapecie.

Oczywiście że nie możecie :) - wszystko działa, po prostu nie cieszy się to zainteresowaniem. Ale projekt jest u mnie na tapecie.

to ja się przypomnę: chętnie bym się przymierzył do kolejnych blogów, ale brakuje mi możliwości podejrzenia dostępnych artykułów w dostępnych kategoriach. odpisałeś, że pomyślisz o tym wkrótce..

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Miałem mnóstwo na głowie :D - nie zapomniałem i mam nawet mały plan promocji, zachęcania użytkowników do pisania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Trochę szkoda, że się nie przyjęło, bo co za problem podłączyć subdomenkę. W Statlinku/Seomatiku też wyświetlają się obce linki, a dodatkowo samemu trzeba zadbać o content...

ale gdyby temat dotyczył katalogów wątek byłby pełen spazmów, tak by się wszyscy podniecali. Bo na PIO tylko katalogi cieszą się zainteresowaniem, innego seo tutejsi chyba nie znają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności