Skocz do zawartości

BlogoCOP

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko powoli się rozkręca, blogów przybywa. Może z czasem coś z tego będzie, przygotowuję zachęty.

Przede wszystkim za grudzień nie będą pobrane punkty za konta w systemie.

Jeszcze w grudniu system zostanie poprawiony w kilku elementach.

W panelu dostępna jest poprawka związana z obrazkami - zachęcam do zaktualizowania swoich blogów, 1 pliczek do podmiany.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Regulamin nie został jeszcze zmieniony, na dniach będę do tego siadał. Jeśli pobierasz artykuły bez linków, to jak najbardziej możesz umieścić linki ze stałego SWL. Nie można używać SWL rotacyjnego.

Przygotowuję panel, w którym będzie można zarządzać linkami na podstronach bez linków.

Regulamin nie został jeszcze zmieniony, na dniach będę do tego siadał. Jeśli pobierasz artykuły bez linków, to jak najbardziej możesz umieścić linki ze stałego SWL. Nie można używać SWL rotacyjnego.

Przygotowuję panel, w którym będzie można zarządzać linkami na podstronach bez linków.

Czy uaktualniasz statystyki na pierwszej stronie, bo jakoś nie wyglądają zachęcająco?

Statystyki są aktualne. Nie wyglądają zachęcająco, ale powoli wszystkiego przybywa. Daję czas projektowi, a na zachętę mam trochę fantów w zanadrzu ;)

Uwaga!

Osoba, która zgłosi najwięcej blogów do systemu w danym miesiącu, na cały następny miesiąc otrzyma dostęp do Donlinkage (zainstalowane, tylko dodawać projekty).

Promocja obowiązywac bedzie juz za miesiac grudzień.

• 2 tygodnie później...

I jeszcze jedno - wszystkie templaty to to samo jesli chodzi o kod html czyli boty googli, proponowałbym również przygotować kilkanascie templatów z inną budową - tak by sie nie skonczylo jak z donmini - wystarczy pobrac kilkanaście free themow i lekko przerobic.

Dalej - po wpisaniu tekstu defaultowego od razu mozna wyłapać kilkanaście blogów - lepiej zostawić defaultowe pusto i przy sprawdzaniu blogów wyskakiwałby błąd by wypełnić treścią

na jednym z sharów mam błąd:

Site error: the file /home/news123/domains/news.***/public_html/funkcje.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

I ile blogów aktualnie wygrywa konkurs na donlinkage? :)

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Ok, przygotuję różne templatki w kodzie.

ten błąd pewnie masz na hostinghouse :) - niestety kodowanie pliku musi zostać.

teksty domyślne usunę, bo rzeczywiście każdy chce reklamę za 100 zł :D

Konkurs na donlinkage: 14 blogów jest najwięcej.

Spróbuj teraz dodać tekst.

• 2 tygodnie później...

1.Przydałby się jakiś przycisk do usuwania domen lub do informowania właściciela systemu, że domena dostała bana, aby mógł ją usunąć. Po co ma straszyć w panelu i przypominać klęskę :(.

2. Działa naliczanie kredytów? Wydaje mi się, że mam blogi ponad tydzień i nic. Chociaż z poczuciem czasu to u mnie najlepiej nie jest :) (wartość konta dodatnia przez cały czas)

3. Kalkulator wyliczył 10 punktów za artykuł, a po dodaniu dostałem tylko 5 :) Przy okazji sypnęło mnóstwem błędów PHP.

4. Często pojawia się u mnie informacja "Łoszty :D Pikro mi, ale nie da się zapisać danych do pliku blog.txt - nadaj uprawnienia do zapisu danych. Możesz go wpisać ręcznie (2af1ccb9929c53fa96500d38fb462d26), ale za jakiś czas klucz ten wygaśnie..." (Uprawnienia do zapisu danych są nadane) Dzieje się chyba tak gdy klucz wygaśnie. Na dwóch hostingach problem występuje i pomaga odświeżenie strony parokrotnie. Stwarza to problem, bo robot odwiedził akurat wtedy jednego bloga i tak go zaindeksował. W innym blogu jeden tag został tak zaindeksowany.

Dzięki za informacje. W następnym tygodniu będą wprowadzone poprawki. Troszkę zaniedbałem blogocopa na rzecz donlinkage, na szczęście z tym drugim już kończę aktualizację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności