Skocz do zawartości

Szukam automatycznej dodawarki do katalogów anglojęzycznych

Joland

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, z tymi angielskimi katami to jest tak, większość z nich darmowe wpisy rozpatruje wieczność cala albo wcale. Ponieważ mam kilka stronek do katalogowania postanowiłem kupić podobno najlepszy program do automatycznego katalogowania mianowicie GSA Auto Website Submitter (koszt 115 euro) . Od kilku dni się nim bawię no i jakieś dodania są ale niewiele. Dla przykładu projekt dodany do 671 katów tydzień temu, mam na dzień dzisiejszy 86 akceptacji.

Z indeksacją jest kiepsko, bo na razie żaden wpis nie siedzi w indeksie - trzeba będzie im pomóc !!! No i te katy też pozostawiają wiele do życzenia, to nie nasze seokatalogi - standardem jest np, że katalog jest podlinkowany 1 lub 2 linkami. Choć oczywiście są też dobre, mocne katalogi - ale wtedy są płatne i dodanie do nich to grubsza zabawa, trzeba po te kilka dolców za wpis minimum liczyć.

Z katalogami niemieckimi jest jeszcze gorzej. Jak przy dodawaniu nie podasz dokładnie tych samych danych, które są w Impressum (obowiązkowe info dla stron w języku niemieckim, jego brak może narazić na spore koszty, i to niezależnie czy stronka jest umieszczona w Niemczech czy nie) to takie wpisy odrzucają. Popełniłem ten błąd i po tygodniu od dodania do 188 niemieckich katów mam zaledwie 8 akceptacji.

Plusem programu jest szybkość działania, liczba załączonych katalogów jest duża, no i w miarę aktualna. Ogólnie jak ktoś jest zainteresowany takim automatycznym katalogowaniem to zapraszam na PM, omówimy szczegóły i koszty.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności