Skocz do zawartości

[startup] GoogleChecker.pl

Eurohost

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj testowo uruchomiliśmy opcję sprawdzania Backlinks i Reffering Domains wg MajesticSeo. Ustawienia dla domen, dla których chce się sprawdzać Backlink znajdują się w zakładce Domeny i frazy. Do wyboru jest czy chcemy monitorować Fresh Index czy też Historic ( domyślnie Fresh).

Ceny podobne jak przy sprawdzaniu pozycji - 1 grosz od sprawdzenia – nie ma opcji tańszej w wersji Własne Proxy.

Jest to obecnie wersja testowa, prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag!

12011015331154.png12080712045138.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po trochę dłuższym użytkowaniu mam drobne sugestie:

- w raporcie dodałbym wykres linków i site, obecnie są tylko pozycje

- w raporcie dodałbym zestawienie zbiorcze na początku

- w zestawieniu zbiorczym brakuje opcji zapisania do pdv/csv

- firmizowanie raportu - teraz raport jest obklejony reklamą Waszej firmy - skoro płacę to chyba powinienem mieć możliwość zmiany wyglądu, nagłówka itp.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Dzięki za uwagi co do raportów!

Faktycznie są one bardzo cenne, postaramy się je jak najszybciej wdrożyć.

Co do personalizacji raportu - jest taka możliwość - na razie jeszcze nie z poziomu strony - ale po przesłaniu do nas danych do stopki i logo - całkowicie usuwamy nasze dane z raportu i wstawiamy dane klienta. Prześlij nam swoje logo, dane do stopki i login a spersonalizujemy Twoje raporty.

Dzięki za uwagi,

Pozdrawiamy

Jeżeli chcesz założyć u nas konto, nie tracąc przy tym historycznych danych z innego systemu monitorowania pozycji, skontaktuj się z nami.

Wystarczy dostarczyć nam pliki CSV z historią domeny i fraz lub dostęp do bazy danych gdzie pozycje są przechowywane. Sami zmigrujemy dla Was te dane, będą one dostępne w naszym systemie za darmo.

W razie pytań prosimy o kontakt!

Monitorowanie wszystkich subdomen pod jedną domeną.

Do systemu należy dodać domenę w formie „*.domena.pl”, a system przy sprawdzaniu pozycji uwzględni wszystkie subdomeny, tej domeny np. aaa.domena.pl, bbb.domena.pl itp.

Aby każdą z subdomen monitorować osobno, należy je dodać jako osobne domeny, z własnymi zestawami słów kluczowych.

Witam. Kilka pytań :

1. Jak wybiorę "własny serwer" to w praktyce jest to duże obciążenie hostingu ? Chcę zafundować sobie 10 fraz dziennie + site w google. Pytanie czysto techniczne bo nie mam zbytnio wiedzy w tym temacie.

2. Czy w przypadku gdy zdecyduje się na początek na własny serwer a finalnie okaże się że będzie on zbyt obciążać mój hosting to jest opcja przejścia na wasze serwery bez utraty dotychczasowych wyników ? Wiąże się to z jakimiś kosztami dodatkowymi ?

3. Z okazji walentynek była jakaś promocja a co w związku z Wielkanocą ? :)

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

1. Raczej nie powinieneś odczuć obciążenia serwera przy 10 frazach, to mikroskopijna liczba :D

2. Zawsze możesz wyłączyć proxy, służy tylko do sprawdzania, wyniki są w bazie. Po prostu po wyłączeniu będzie Ci sprawdzać po 'normalnej' cenie.

3. Przyłączam się do pytania ;-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zgadza się, obciążenie serwera przy 10 frazach, będzie znikome.

Przy zmianie sposobu naliczania kosztów (przejście z opcji serwer SerpMonstera na Własne proxy i na odwrót, nie ponosisz żadnych kosztów, zachowujesz także całą historię).

Śledźcie nasz profil na Fb i newsy, tam na pojawiają się wszystkie informacje o promocjach :D

Na razie jeszcze nie wiemy kiedy będzie następna.

• 1 miesiąc temu...

Dwie uwagi odnośnie systemu:

1. Błąd - Wchodzę w pozycje, wybieram miesiąc - wykres backlinków z MajesticSEO nie uwzględnia prawidłowo dat

2. Sugestia - Chcę wyłączyć pewne frazy z monitorowania, a jedyne co mogę zrobić to je usunąć. Chce je tylko wyłączyć ze sprawdzania, ale chce mieć do nich wgląd.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

1. Błąd - Wchodzę w pozycje, wybieram miesiąc - wykres backlinków z MajesticSEO nie uwzględnia prawidłowo dat

2. Sugestia - Chcę wyłączyć pewne frazy z monitorowania, a jedyne co mogę zrobić to je usunąć. Chce je tylko wyłączyć ze sprawdzania, ale chce mieć do nich wgląd.

Przyjęte!

Dzięki sprawdzimy!

Przyjęte!

Dzięki sprawdzimy!

1. Na wykresach pokazywane były wyniki dopiero od momentu kiedy MajesticSEO cokolwiek pokazywało - już to poprawiamy - tak by nawet jeżeli nie ma wyników była informacja, że to sprawdzono.

2. Jest już możliwość wyłączenia monitorowania danej frazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności