Skocz do zawartości

Sprawdzacz miejsc

ns.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od 2 dni mój sprawdzacz strasznie wariuje, często wyrzuca wyniki danej frazy bardzo daleko i nie wiem czy to DC google tak wariuje czy to wina leży po mojej stronie, zauważyliście może coś podobnego u siebie?

przy okazji dopytam, jakich programów używacie do sprawdzania miejsc? fajnie gdyby był polskojęzyczny, miał możliwość wysyłania raportów z wynikami do klienta ewentualnie by klient mógł się zalogować i obejrzeć swoje wyniki oraz by miał możliwośc wpisywania kwot dla różnych przedziałów miejsc...znacie coś takiego?

dzięki za linki, niektóre z nich już testowałem, czas na resztę.

widze, że nikt nie ma problemu tego co ja także, to coś z moim autorskim skryptem się sypło..

tak z ciekawości dopytam, dysponuje ktoś cudem, który by sam FV wystawiał na podstawie miesięcznego raportu i sam wysyłał maile z statystykami do klienta?

a wiecie co takiego ma https://www.seo-stat.pl/ a nie ma np. https://www.stat4seo.pl/

pytam teraz w odniesieniu do ceny, w jednym co pół roku 500zł(i to jeszcze ograniczenia w ilości fraz i domen), a w drugim jednorazowo 200zł bez ograniczeń?, czyli różnica kolosalna ...

właśnie przetestowałem stat4seo i do sprawdzania pozycji, wystawiania raportów wraz z proformami jest wystarczający ..

Też polecam www.web-tools.pl, ponieważ używam go już bardzo a to bardzo długo i jestem zadowolony. Chyba niedługo przeskoczę na wersje serwerową... :)

PS. Nie wymieniono tutaj jeszcze takiego oto narzędzia: www.seostation.pl. Testowałem i warte jest uwagi.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności