Skocz do zawartości

katalogowanie z allegro

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

czyli tego typu oferty działają na tej samej zasadzie ?

https://allegro.pl/pozycjonowanie-1000-wpis...1876396667.html

tego co podałeś to kupiłem od niego jakiś czas temu i powiem tylko tyle że nie polecam.. kupił publikera i nie daje sobie z nim rady - nie przesłał mi linków mimo że w wakacje zakupiłem od niego usługę, a na prośbę podesłania przesłał mi zlepek linków który po kliknięciu prowadził do logowania do jego panelu publikera ;)

Jeśli chodzi o "publikera" to pisałem z BIK (biuro obsługi klienta) i dostałem odpowiedz że nie mogę katalogować dla osób trzecich ? czy to prawda ?

- pytanie do ludzi którzy go używają: czy jest tam możliwość sensownego wygenerowania raportów z katalogowania? czyli wpisów i zaakceptowanych wpisów ?

pozdrawiam

mianle

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro co do automatycznego preclowania?

Z dobrą i duża bazą precli i w przystępnej cenie...

napiszcie ogłoszenie na PIO, odezwę się na pewno kupę ludzi.

bo dla wiele ludzi allegro to trocha obciach, wiec mogą dla gwarancji wystawić aukcje prywatna i td. ale codziennie tam się nie ogłaszają.

"Pozycjonowanie z Allegro" to obecny synonim niezbyt profesjonalnej usługi lub zalecania katalogowania po 5-10 katalogów dienie zęby nie dostać BANa ;)

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro co do automatycznego preclowania?

Z dobrą i duża bazą precli i w przystępnej cenie...

Dobre precle są zabezpieczone przed automatem. Jeśli chcesz uzyskać wartościowe linki to niestety trzeba to zrobić ręcznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności