Skocz do zawartości

słowa kluczowe

Neru

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż zastanawia mnie pewien fakt, tworzę nowa stronę i zastanawia mnie sprawa jakie słowa kluczowe poyzcjonować, otóż:

- ile poleciacie słów kluczowych na 1 serwis ?

- jeśli strona jest ogólnie o zdjęciach to lepiej pozycjonować słowo "zdjęcia" czy "zdjęcia ręki", "zdjęcia kolegi" itp. chodzi mi o to czy przebicie takie jest naprawdę trudne ?

Jeśli lubisz zabawne filmiki to warto poszukać

Według mnie zdecydowanie lepiej jest pozycjonować na różne kombinacje, typu np zdjęcia ręki, zdjęcia kolegi niż bezpośrednio na zdjęcia, gdzie z tego co widziałem jest sporo wyników :) A jak już nie raz ktoś wspomniał, lepiej łapać ruch z wielu fraz, niż nie mieć go w ogóle z jednej głównej :D

no spoko tylko jest właśnie tutaj jedno ale, jakbym miał wymieniać słowa kluczowe które głównie powinny być rozchwytywane na mojej stronie to będzie ich z 50 :) tego typu jak mówiłem "zdjęcia kolegi" ręki, głowy itp. - to są przykłady :)) to co ja mam dawać WIELE WIELE słów kluczowych ? :D

Jeśli lubisz zabawne filmiki to warto poszukać

Wszystko zależy od tego jak będziesz dodawał wpisy do katalogów. Przeważnie jest możliwość wstawienia 1-3 anchorów w tekście. Jako tytuł jedno słowo kluczowe i w OPISIE wstawiasz nowe, ale na jakąś podstronę (lub w przypadku przekierowania bez www) i tyle. Jeżeli będziesz wstawiał ten sam adres, to google weźmie pod uwagę tylko pierwszy a kolejne pominie.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Nie, linkuj tylko z www lub bez a przekierowanie 301 zrób na jedną z tych możliwości, na którą właśnie będziesz linkować. Czy z www czy bez to nie ma już różnicy, chociaż moda teraz na 'bez www'. Jak ktoś wpisze z www to go przekieruje od razu na wersję bez www.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=62516

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności