Skocz do zawartości

Przeniesienie na dół strony

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję zrobić coś takiego na stronie:

Mam tam jakiś przycisk graficzny (na górze strony) i gdy ktoś go kliknie chcę aby przeniosło go na dół tej samej strony lub do odpowiedniego paragrafu na tej samej stronie.

Ma ktoś może taki skrypcik?

Kurcze gdzieś to widziałem ale nie pamiętam dokładnie gdzie.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

• 2 tygodnie później...

Prosiłem o rzeczowe uzasadnienie a nie stwierdzenie, że Ty tak robisz i już...

Konkretnie - możesz sztucznie stworzyć element A i nadać mu atrybut NAME - ale to bez sensu (chyba, że odsyłasz do istniejącego elementu A i dodajesz mu z tego powodu NAME), bo do dowolnego elementu, który ma atrybut ID możesz dowolnie odsyłać (a jeśli jakiś element, do którego chcesz odesłać nie ma atrybutu ID to możesz mu go dodać).

Skoro twierdzisz, że w jakichś przeglądarkach to nie działa to podaj przykład cywilizowanej* przeglądarki, która tego nie obsługuje.

*cywilizowana, to taka, która ma powiedzmy przynajmniej 1% udziału w rynku przeglądarek wg ranking.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności