Skocz do zawartości

Precle i katalogi

Rafcio

Rekomendowane odpowiedzi

Nie korzystam z gg ale jestem zainteresowany. Prześlij mi wiadomość na kas_tweets :)

Obserwując Twoje zachowanie zastanawiam się kto ma problem. Czy Google ma problem, czy Ty masz problem.

Masowe bany były od zawsze i nigdy, nikt z Google w ten sposób się nie cieszył z tego jak teraz. Rok w rok leciało coś masowo i była cisza z Googla. a teraz ?

Albo jest tak źle w Googlu ze spamem, że nie radzą sobie i zaczęli z bezsilności tupać nogami i grozić paluszkiem, albo...

....albo Ty koleżko drogi masz poważny problem. Zabrali Ci premie ? Jesteś na wylocie ? anyway, sowieso COŚ TU MOCNO ŚMIERDZI.

Taki szum zacząłeś robić wokoło swojej osoby, że szok. Szukasz nowego pracodawcy i ma być o tobie głośno ? Zbierasz prymitywnych klakierów, żeby podłechtać swoje ego ? Może chcesz podwyżkę ? Żenada. Sądziłam, że w Google pracują wszechstronnie inteligentni ludzi, a tutaj taki prymitywny pijar.

aaaa żeby nie było że jestem skrzywdzonym sełowcem : jestem jak najbardziej za banowaniem masowych spamów jak teraz . Do śmieci z seokatalogami i innymi multikodami. Precz , na pohybel spamowi.:)!

del cytat

Nie korzystam z gg ale jestem zainteresowany. Prześlij mi wiadomość na kas_tweets :P

Regulaminu wyszukiwarki Google nie czytałeś? Nie wolno sztucznie tworzyć linków :D na szkoleniu w Poznaniu miałeś taka fajowa koszulkę a tu takie fo pa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności