Skocz do zawartości

Tytuł strony

bilskij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie do Was jako doświadczonych pozycjonerów. Próbuję pozycjonować stronę Gospodarstwa Rybackiego w Starzawaie. Słowa kluczowe to: Ryby Handlowe, Sprzedaż Karpia oraz Gospodarstwo Rybackie i Starzawa. Dlatego też stworzyłem taki tytuł:

"Ryby Hodowlane, Sprzedaż Karpia - Gospodarstwo Rybackie Starzawa" niestety ma on 64 znaki więc gogle nie wyświetla całego a ucina słowo Starzawa. Czy może odpuścić sobie słowo starzawa w tytule, a pozostawić "Ryby Hodowlane, Sprzedaż Karpia - Gospodarstwo Rybackie" bo Starzawa występuje w domenie strony oraz dużo razy w tekście strony również w tagu <h1> więc mogę twierdzić że pod słowo kluczowe Starzawa strona i tak zostanie wypozycjonowana a przy tym tytuł w wyszukiwarce będzie wyglądał znacznie lepiej.

Pozdrawiam

Bilskij

Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo dobry tytuł. Zostawić i pozycjonować.

Ewentualnie można by zabrać "sprzedaż karpia" i dodać go do jakiejś pozycjonowanej podstrony. Dlaczego? Bo ryby hodowlane to temat ogólny, a sprzedaż karpia wskazuje na to, że tylko te ryby macie w swojej ofercie. Mimo wszystko to tylko takie moje gdybanie na ten temat.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności