Skocz do zawartości

Na czym teraz idzie zarobić, prowadząc www?

upalony89

Rekomendowane odpowiedzi

mialem taki portal, ale jest on nielegalny przede wszystkim wiec szkoda robic problemy... nie prawdaz?

wiem, ze da sie omijac np. kupujac gdzies indziej serwer na jakis dziwne dane itp, tak aby nie mogli sie przyczepic no ale nigdy nic nie wiadomo

bardziej mysle nad pkt SWL ewentualnie np. sprzedaż linków na zapleczach z wysokimi PR na wynajem (ale nie wiem jak to widza Ci, ktorzy tak robią)

@szolochow: Poniekąd się z Tobą zgadzam. Chciałem Ci tylko dopiec za to, że mój pogląd porównałeś do bullshitu :) Wiem, jestem wredny ale taka moja ludzka natura. Przepraszam za to.

Nie uważam, że pogląd "rób to, co lubisz najbardziej" miałby być jakąś w kółko powtarzaną mantrą. Nie zauważyłeś, że teraz ludzie coraz mniej potrafią? Każdy chciałby zarabiać nie wiadomo ile od siebie nic nie dając. Dlatego uważam, że jeżeli ktoś coś potrafi robić ponadprzeciętnie, to powinien postarać się przełożyć to na $. Oczywiście trzeba do tego tematu podejść z głową.

seowyszbanner.gif

"Nie uważam, że pogląd "rób to, co lubisz najbardziej" miałby być jakąś w kółko powtarzaną mantrą" Zapewniam Cię że tak jest, może nie śledzisz rynku szkoleń i opracowań motywacyjnych ale na każdym kroku przy pytaniu jakim zająć się biznesem ktoś wyjeżdża z takim tekstem. Cieszę się że przy niedzieli z pozostałymi kwestiami doszliśmy do porozumienia. Jak widzisz się nie obrażam :)

upalony89 pamiętaj, że niezależnie czym się zajmiesz i tak musisz projekt obgadać z prawnikiem bo inaczej umoczysz chociażby na konieczności rejestracji bazy użytkowników czy rejestracji serwisu jako wydawnictwo. Rynek SWL obecnie przeżywa straszną recesję jest to i plus i minus ale analizę dlaczego już musisz zrobić sam. Jeżeli jesteś w stanie zdobyć domeny o których piszesz i je utrzymać w takim stanie bądź lepszym to możesz handlować linkami tylko uważaj bo google bardzo tego nie lubi.

Filmy online da się prowadzić legalnie ;)

Śledzę ten rynek i faktycznie jest tak jak mówisz. W ogóle nie biorę tego jednak pod uwagę, gdyż takie szkolenia praktycznie są moim zdaniem marnowaniem pieniędzy. Zauważ jednak, że teraz każdy chce robić to samo. Zrób sobie remont w domu i wynajmij ekipę. Dowiesz się, że spora grupa "fachowców" to partacze nie znający się na robocie. Dlaczego? Bo powielają mit, że należy robić to, na czym da się zarobić. Jak Józek na tym zarabia, to i ja mogę. Ale ta dyskusja do niczego nie prowadzi, gdyż nie jest w ogóle obiektywna. Ja mam takie doświadczenia, a Ty masz inne. Nie będę Cię zmuszał do przyjęcia moich poglądów. Grunt, że zarabiasz kasę, czyli działasz efektywnie. Skoro ja też ja zarabiam, to możemy dojść do jakiegoś konsensusu :)

seowyszbanner.gif

Albo polityków np Angela Merkel, Renata Beger nago... :D ta nisza chyba jeszcze nie jest opanowana a odbiorcy takich treści sie znajdą :P

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności