Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły do pressel pages

BartekPawelski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule - napiszę teksty do pressel pages, ilość znaków do uzgodnienia.

Jestem bardzo dobrze przygotowany do pisania tego typu artykułów, ukończyłem roczne warsztaty dziennikarskie w Bydgoszczy. Zasady ortografii również nie są mi obce (wyróżnienie na dyktandzie o tytuł mistrza powiatu) - zainteresowanym mogę udostępnić skany "podkładek" pod wyżej wymienione osiągnięcia.

Tematyka pisanych przeze mnie tekstów może być różnorodna - nic nie stoi ku temu na przeszkodzie, aczkolwiek wolałbym pisać teksty o tematyce dobrze mi znanej, a więc: informatyce (podzespoły komputerowe, oprogramowanie, itd.), muzyce, geografii (turystyka, geografia polityczna, aż po astronomię), polityce, kulinariach, książkach i wszystkim co z nimi związane, szkolnictwie, etc. Jestem jednak gotów na wyzwania z mego spektrum zainteresowań.

Jako sposób rozliczeń preferowałbym serwis allegro.pl - wystawiam na sprzedaż artykuły o uzgodnionej cenie za sztukę, po czym mój zleceniodawca kupuje tyle ile jest mu potrzebne, z możliwością reklamacji. Myślę że tak będzie najlepiej zarówno dla mnie, jak i dla zleceniodawcy, gdyż zwykle zapłata z góry na konto nie wchodzi w grę, a z drugiej strony nie chciałbym pracować bez gwarancji pewnej zapłaty.

Czekam na propozycje. Kontakt:

E-mail - bpawelski12@gmail.com

Lub, jeśli ktoś woli - Priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności