Skocz do zawartości

Wordpress sie wysypal oraz problem spamu

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje, ze pisze w dobrym dziale bo juz wysiadam od tych problemow..

Wczoraj po poludniu :/ przypomnialem sobie o blogu

po zalogowaniu do panelu admina pokazaly mi sie takie statystyki:

Edytuj wpisy Dodaj nowy
 Wszystkie (32 176)

wszystko jak sie latwo domyslic to spam (poza okolo 100 sprzed kilkunastu miesiecy.)

Wiekszosc jako szkice ale co ciekawe (!) okolo 600wpisow zostalo opublikowanych!! Mimo tego ze mialem ustawione ze wpisy musze byc akceptowane przez admina (!)

Nie bardzo mialem i mam pojecie jak to pousuwac wiec chcialem zaczac od aktualizacji

Myslalem ze pojdzie na szybko i dalem przez panel (oczywiscie nie zrobilem kopii zapasowej) no i wyskoczyl blad i teraz zamiast panelu mam pusta strone..

moge to jakos uratowac w ogole?

Nie mam za duzo czasu w sumie na to bo chcialem przede wszystkim przeczyscic to zeby zrobic miejsce na serwerze i zaoszczedzic transferu przeciwko tym spambotom, pod cos innego, ale troche mi szkoda tych kilku artykulow "prawdziwych" i wolalbym aby przetrwaly.

Ściągnij najnowszą wersję WP i zastąp przez FTP pliki które masz na serwerze. Jak nie pójdzie to wywal z ftp zawartość wp-plugins.

Powinno się odblokować. Potem przeczytaj sobie https://bynajmniej.pl/porzadki-w-wordpressie i porządkuj B)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

sql injection jeśli miałeś wersje 3.0.x

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no poszlo :)

to teraz proba aktualizacji

PS. Ile to moze trwac???

A potem czyszczenie

potem co innego

zreszta pewnie zaraz pojawia sie problemy to bede pisal dalej

#e. Znowu to samo:

Fatal error: Call to undefined function is_multisite() in /home/apseo/domains/art.opole.pl/public_html/ekonomia/wp-admin/menu.php on line 29

:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności