Skocz do zawartości

15 świeżych seokatalogów! Zapraszam!

steve66

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie skonczylem tworzenie i konfiguracje 15 seokatalogow. Katalogi sa juz "prawie" gotowe, zostalo juz tylko zamontowanie templatek. Templatki sa juz tworzone, mysle, ze do konca nastpnego tygodnia beda gotowe. Normalnie wstrzymalbym sie z prezentacja ktalogow, ale przez mala przygode na jednosladzie mam teraz duuuzo wolnego czasu;) Takze zapraszam do dodawania unikalnych wpisow.

W nastepnym tygodniu zaczynam linkowanie do katalogow. Katalogi nie beda w internecie kilka miesiecy po czym znikna. Nie sa to moje pierwsze katalogi, wiec mam jakies doswiadczenie w ich prowadzeniu. W przyszlosci, gdy katalogi nabiora wpisow i mocy mam zamiar wprowadzic platnosci.

Bylbym zapomnial, nazwy domen (i pryszlych templatek) wziely sie z mojej starej kolekcji kamieni.

Wpisy premium dla osob, ktore znajda jakis bug, napisza dobra sugestie, porade oraz po tygodniu-dwoch zostana wybrane najaktywniejsze osoby.

Mam nadzieje, ze standardowa templatka was nie przestraszy, tydzien musicie wytrzymac;)

Katalogi:

Fluoryt.pl

Chalkantyt.pl

Adamin.pl

Cytryn.com.pl

rutyl.com.pl

pirop.com.pl

sfin.com.pl

praz.com.pl

Agrelit.pl

Elbait.pl

Coffinit.pl

Kreedyt.pl

okenit.pl

riolit.pl

pirotyn.pl

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Konstruktywnie - nawet nie zmieniłeś standardowego wpisu "witamy w seokatalogu"

nie zaindeksowane, nie podlinkowane, bez regulaminu,

mnie osobiście zieleń nie przeszkadza :(

Napisałbym, że zgodnie z regulaminem temat do kosza, ale ...

sam takie zakładałem :)

Jak templatki dobierzesz do nazw domen to całkiem w trąbke pomysł wyjdzie. Powodzenia

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Regulamin i powitanie zmienione.

Opisy z miszarek nie chetnie przyjmuje, chociaz sam kataloguje i wiem jak ciezko jest pisac unikalne opisy, dlatego jesli teksty maja duzo synonimow, sa logiczne i jest ich 2-3 na cala grupe katalogow to nie ma problemu.

Wlasnie biore sie za pierwsze katalogowanie. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności