Skocz do zawartości

15 świeżych seokatalogów! Zapraszam!

steve66

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

steve66, mam do Ciebie pytanie: dodaję opis strony pisany z palca do katalogu fluoryt.pl, usuwasz wpis. W mailu nie chce Ci się wybrać / wpisać przyczyny odrzucenia, dlaczego?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Chyba jest cos nie tak z hostingiem, przyjrze sie temu.

Co do przyczyny, na 90% byl to unikalny opis. Przelecialem cala konfiguracje i nie znalazlem, w jaki sposob wlaczyc podawanie przyczyny odrzucenia wpisu?

tylko nie mów że nie moderujesz w "Grupa wpisów"? jak zaznaczasz do sunięcia to aktywuje Ci się pole z powodem odrzucenia. Powody możesz ustawić w 'Konfiguracja" > Powiadomienia email

Unikalne opisy w każdym katalogu, przy czym żaden z nich nie istnieje praktycznie w sieci - dlaczego?

Wygląd taki sam, kategorie identyczne, nawet title podobny poza adresem strony

Może warto coś zrobić - wymagasz unikalnych opisów, to zrób unikalny katalog (opis,kategoria wygląd)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

kategorie no tu juz bedzie gorzej, ale po jakims czasie troche sie zroznicuja.

zmienisz wtedy adresy wpisow

wiec bez 301 z kazdej starej na kazda nowa kategorie to nawet tego nie dotykaj...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Wszystko dziala, ale poki co 7 katalogow jeszcze nie ruszylem, jesli chodzi o moderacje. Ostatnio totalnie nie mialem czasu, problemy z hostingiem, do tego jeszcze 3 dniowa wycieczka do szpitala i tak sie zlozylo. Jutro zaczynam moderacje, na pojutrze powinno byc wszystko wymoderowane.

Coś kiepsko idzie ta moderacja w niektórych katalogach. Czekasz, aż będzie 1000 stron oczekujących :), czy chodzi o unikalny tekst, czas? Nawet jak poczekasz z miesiąc z danym wpisem i będzie on unikalny i jak aktywujesz dany wpis, to autor tekstu dostaje cynk od Ciebie na maila o aktywacji, i po chwili może użyć tego samego tekstu w innym katalogu :) Wynajmij kogoś do pisania komentarzy, tym nadrobisz ;) Tu masz 2 wpisy okenit.pl i już jest powielona treść, wymagasz unikalnych opisów? P.S. Dodam tam strony, jak skórki będą inne ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Trochę się zdziwiłęm jak mi usunąłeś jeden opis, bez podania przyczyny w mailu. Oryginał był z pewnością bo sprawdzałem każde zdanie osobno. Tak więc moderacje to ty masz chyba mega ostrą albo nie w ten przycisk kliknąłeś, bo w to, że przez pare dni stał się plagiatem jak nigdzie indziej go nie użyłem (nawet sobie nie zapisałem go) to nie uwierze.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności