Skocz do zawartości

Czy zdarza wam się bezcelowo "serfować" po internecie?

cm2011

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Mam do was takie małe pytanko, czy zdarz Ci się bezcelowo „serfować” po Internecie, chodzi mi o takie zachowanie jaki "serfowanie" z nudów w poszukiwaniu jakiś nowych ciekawych stron www?

Bardzo bym was prosił o wyrażenie kilku słów na ten temat. Chciałbym bliżej przyjrzeć się temu zjawisko i zastanawiam się nad jego zdefiniowaniem, potrzebuję więc przede wszystkim porozmawiać na ten temat.

z góry wielkie dzięki za wylewność.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja się nie łapie, ja tak po prostu mam. Non stop coś grzebię, tu przeczytam, tam napiszę. Ja jak siadam do komputera to tracę absolutnie poczucie czasu - dziś wstawiłem wodę i zapomniałem o niej, 2 miesiące temu składałem komputer i zostawiłem procesor bez chłodzenia, poszła płyta główna i procek :)

PS.

Na szczęście AMD i sklep DeniKomp nie robiły problemów - za płytę zwrot kasy, a procesor wymieniony na nowy.

Zamiast bezsensownego serfowania polecam Wam https://nic-nie-robienie.ynny.pl odpalcie tą, usiądźcie wygodnie i patrzcie w monitor :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

hej, dzięki za odpowiedzi,

czas wolny, nuda,

zakładam, że najczęściej wynika to z chęci znalezienia jakichś ciekawych stron zgodnych z waszymi zainteresowaniami. Możecie mi powiedzieć czy wasze serfowanie kończy się zazwyczaj sukcesem czy frustracją? Czy uważacie, że internet jest nudny, tzn. czy jesteście zdania, że brakuje stron (aplikacji) mogących rzeczywiście spełnić wasze oczekiwania?

Jeszcze tylko jedna strona i wracam do roboty.. no dobra jeszcze sprawdze poczte, a właśnie jak tam adsens dzisiaj? Przemoderuje jeszcze komentarze na blogu, to zajmie chwilkę, jeszcze tylko sprawdzę czy są nowe posty na PiO, może coś odpisze, a właśnie - co tam na Wykopie? Ostatni raz poczta i do roboty, no dobra zrobie jeszcze kawe... tak można cały dzień aby gdy zastanie nas noc stwierdzić, że robotę lepiej zacząć jutro z samego rana :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności