Skocz do zawartości

SENUKE X

dandez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktos z szanownego grona używa softu SENUKE X do podlinkowania zaplecza? Wziąłem wersje trial tego softu tylko problem w tym, że większość linków idzie zza granicy.

Mimo to w połączeniu z polskimi dodawarkami, można tym nasypać sporo ekstra linków. Jak wam się to sprawdza w polskich realiach? Poużywał z was ktoś tego więcej i może się podzielić opinią?

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

@zakręcony

Trochę mało aktualne są już te tematy :)

@dandez

Ja używam SeNukeX i nie tylko do podlinkowania zaplecza, ale także do stron docelowych. Linki z tego programu dają dobry grunt do dalszego pozycjonowania, jak i samego wzmocnienia domeny. Dobre efekty daje z połączeniem z SB, XR, pingowaniem. Bardzo często są dostępne aktualizacje programu (czasem nawet codziennie), co towarzyszy dodaniem/usunięciem niektórych źródeł linków - rotacją linków - czyli można po jakimś czasie ponowić blasta i zyskać odnośniki na nowych stronach w wysokim PR i TR.

Mój top 1 wśród narzędzi, obok XRumera, Scrapeboxa, No Hands SEO i OmniADDA.

Minus?

-Spora cena.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@zakręcony

Fakt. Nie pomyślałem o tym. Sorry :)

@dandez

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania związane z SNX, to wal śmiało na PM :P

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności