Skocz do zawartości

PR - czy warto...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie Pytanie do starych wyjadaczy:

- czy jeśli moja strona ma PR = 3 to czy rejestrować ją w katalogach których PR wynosi 2 lub nawet 1 ?

dodawałem, nie zwiększając liczby linków i opłaciło się.

co to znaczy?

nie zwiększając liczby linków bo nie kumam

:piwo: a co z np katalogami których PR jest równy 0 :blink:

stwierdzam, że większość jest właśnie takich...

OStatnio porejestrowałem strony do 150 katalogów od PR=6 do PR=1 i zastanawiam się co zrobićz tymi któe mają nul...

niby link to link ale jaj powiedzmy ze mam 150 silnych a teraz zrobie następne 150 słabych to czy się to nie podzieli... :)

No wielcy myśliciele tego forum - piszcie! ;);):hello:

Musisz pamietać, że tak czy inaczej katalog, którego PR = 6 w rzeczywistości umieszcza Twój link na podstronie ze znacznie mniejszym PR to raz a dwa link to link nic się nie dzieli tylko sumuje.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

następne 150 słabych to czy się to nie podzieli

Przecież jez napisał...

Poza tym pomyśl, co by się działo gdyby linki ze stron o PR0 depozycjonowały stronę.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Tak jak już to zostało "powiedziane" im więcej likow ze stron zaindeksowanych[!] w google prowadzi do Twojej strony, tym lepiej. Nawet jak mają PR=0. Przyjdzie czas, że google analizując twoja stronę [w kontekście pozycji w wynikach wyszukiwania] weźmie pod uwagę ilość odnośników zewnętrznych, oczywiście najlepiej z odpowiednim anchor text i przydzieli jej lepszą pozycję ...

Ale to są podstawy Panie Kolego. Widzę, że nie przyswoiłeś sobie tego tematu = nie czytałeś forum.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi.

zarejestrowałem się w 300 katalogach...

podskoczyłem w google z 8 na 3 pozycje ale juz konkurencja ruszyła tyłeczki i spadłem na 4 (narazie)

spoko - ja też nie śpie ... !!!

patrząc TU widać, że domena wladek.pl miała prawie 10 miesięczną przerwę w istnieniu chyba, że archive.org coś zaspało, ale jeśli nie, to google może potraktować Twoją domenę jako nową i dodanie takiej liczby nowych linków w tak krótkim czasie może się źle skończyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności