Skocz do zawartości

Potrzebuje jakiś program do dodawania stron...

wladek.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje jakiś program do dodawania stron do katalogów itp...

Coś łatwego i szybkiego :-)

Na allegro można znaleść takie aukcje gdzie ktoś "sprzedaje" informacje o adresie strony gdzie po wpisaniu nazwy strony i opisu i wcisnieciu enter zostajo ona dodana do setek darmowych katalogów itp...

Znacie takie strony?

No i co sądzicie o takiej promocji? - niby link to link ale pytanie to kieruje do starych wyjadaczy tego forum którzy napewno mają jakieś ALE...

P0zdr0

ja ci powiem tak czesciej korzystaj z wyszukiwarki na forum a co do tego co sprzedaja na allegro to daj spokoj bo to lipa

pozatym linki nalezy dodawac stopniowo wiec takie 5 czy 7 tys naraz napewno dobrze nie wplynie

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

wladziu.pl błagam przestań - poczytaj forum dokładniej nie ma takich skutecznych narzedzi co najwyżej możesz sobie zaszkodzić. Skończyły się czasy, gdy wyszukiwarki brały całe gó**o tego świata.

Gotów jestem nawet przyjąć zakład, że dowolny link który doda ci stronę do 10 000, 100 000, czy 1000 000 stron/wyszukiwarek jest NIC NIE WART zdziwiłbym się gdyby po 2 tygodniach w google znalazło się choćby 10 linków do twojej strony - dodanie linków a ich indeksacja przez google, yahoo czy MSN to dwie różne sprawy.

Żeby nie było wątpliwości, co do tego, ze swoje przypuszczenia opieram na sprawdzonych danych - przykłąd ze wszystkim znanego podwórka: Osławiony DMOZ: Wszystkim się wydaje, że wpis do DOMOZA to dziesiątki tysięcy linków - kiedyś tak dzisiaj już NIE. Około pół roku temu nastąpiła reorganizacja niektórych polskich kategorii w DMOZIE. Po prawie 200 dniach mamy widoczne kopie zreorganizowanych kategorii w ilości 200-300 sztuk, z czego ponad połowa nie zawiera prawdziwej treści lub ma ucięte linki - z tego co nam pozostało mamy większość stron z PR0 i mnóstwem linków wychodzących.

Porównywalną "moc" można uzyskac dzisiaj dzięi katalogom Webwweb czy Rotmistrz!. Nie oznacza to że branża SEO jest teraz gorsza niż przed rokiem - Jest lepsza bo mamy więcej miejca dla pracowitych a mniej dla oszłomów.

Nie szukaj drogi na skróty, której nie ma - chcesz mieć wynik PRACUJ na NIEGO.

dzieki za odpowiedzi.

w mar.az.pl porejestrowałem strony do 100 katalogów których PR wynosi od 6 do 2...

ale jeszcze popracuje nad tym i porejestruje chyba wszędzie (od 2 do 0) ...

PR mojej strony to na razie 3 ale bywało i 5 :-)

Po zmiania szaty graficznej zmazałem stare podstrony i teraz bedzie pewnie kocioł... :/

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności