Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma znaczenia, czy to społczeność, czy wykopalisko, czy mrowisko... Osoba, która działa przeciwko danej grupie, powinna być - jak to ująć, nie wiem - wyobcowana na krańce działalności... Nie chodzi o szkodzenie samo w sobie, bo to zależy od punktu siedzenia/widzenia, ale jeżeli ktos leci z personalnymi wycieczkami to pali za sobą mosty, które walą mu się na barki głupoty, z którą nie idzie wygrać, za to idzie ją zdmuchnąć jak zapałkę po odpaleniu znicza 1 listopada O_o, amen!

Sorry, ale się nie zgodzę. I niech to będzie mój ostatni post w tej dyskusji.

nie ma naczenie dla mnie powód, podtdszymuję co wyżej, dla mnie jesteś na tym samym poziomie B) albo masz jaja, jajniki, albo walisz po rogach, i tyle w temacie i nie ważne czy walczyłeś, walczyłaś o rownośc żydów, krasnali, czy nie uświadomionych Klientów, Amen i może mnie prześwietlać !!!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Myślę, że warto w tym temacie powołać się definicję "zaburzenia dysocjalnego tożsamości", cytuje... B)

Jako dysocjacja, osobowość mnoga wytwarza się po szczególnie bolesnych, traumatycznych przeżyciach i kryzysach, przebytych w dzieciństwie i powiązanych z tematyką śmierci oraz seksualności. Charakteryzuje się dezintegracją ego, integralność którego zapewnia możliwość pozytywnego włączania zdarzeń zewnętrznych i doświadczeń społecznych w obręb percepcji. Osoba niezdolna do zinternalizowania zdarzeń zewnętrznych może doświadczać poczucia emocjonalnego rozregulowania, w ekstremalnych przypadkach tak intensywnego, że prowadzącego do dysocjacji własnej osobowości (łac. dissociatio - rozdzielenie) .

Zaznaczyć należy, że autor również wskazuje: "Mechanizm powstawania nie jest dobrze poznany."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności