Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

z natury jestem podejrzliwy i wszędzie węszę spisek !!! - moim zdaniem @EdithG to Kojotek w misternie opracowanym planem przeniesienia mocy PR często wykorzystywanym w kampaniach wyborczych za oceanem. Oczywiście w celu manipulacji społeczeństwem i przejęcia władzy... Jest to zwykłe przekierowanie 301 z Kojotek_OX na @EdithG B) Co sądzicie o mojej hipotezie?

@jez - wzorowałem się na Twoich banerach - ale daleko mi do tej jakości z faceplusa :(

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O Kojocie będzie to ballada,

co na PiO zaliczył wczoraj pada,

konta całkiem mu się pomieszały

i nie wiedział skąd ma robić wały.

A ballada, ku**a, jest krótka

bo się męczę, nie jestem już młódka.

Drużyna czarna: "Edyta, reaktywuj bloga i napisz balladę o kojocie!"

faceplus_banner_468x60_black.png

EOT

@EdithG - a jak się ustosunkujesz do mojego podejrzliwego posta? Brak odpowiedzi utwierdza mnie w moich domysłach B)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Ja mam/miałem tylko jedno konto, są za to jakieś nagrody?

talon na balon .... dla Erbita B)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, nagroda jest brak afery związanej z Twoją osobą.

jest to jakaś forma wynagrodzenia, aczkolwiek wychodze z założenia że "być kimś to być sobą" a tu do końca nikt nikomu nic nie udowodnił. Z tymi kontami to przypomina mi sie głosowanie na najlepsze swl rotacyjny.

Szkolenie jak widać robił z Bartkiem z Setia, wiec jakaś gwarancja zwrotu kasy jest czy to z jednej czy z drugiej strony. Trochę chyba przesadzacie :)

Co z ta wódka za ten baner?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności