Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

26 Użytkowników czyta ten temat (10 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)

14 Zarejestrowanych: Veal, Kulfik, siler, vardess, Darq, Mar_Dal, jez, przemeks, czaysoon, Sebol, jachu, kikas, aniec2, sebau

w sumie to chyba dawno nie widzialem takiego zainteresowania 'tematem' :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

bardzo niedobrze - potrzebna terapia ... brak cywilnej odwagi z brakiem wiary w siebie - będzie ciężko i długo potrwa ale dasz radę :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

26 Użytkowników czyta ten temat (10 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)

14 Zarejestrowanych: Veal, Kulfik, siler, vardess, Darq, Mar_Dal, jez, przemeks, czaysoon, Sebol, jachu, kikas, aniec2, sebau

w sumie to chyba dawno nie widzialem takiego zainteresowania 'tematem' :)

oo przepraszam moje "potyczki" z SS czytało więcej :)

za nim fikas

za kim Fikas ma ganiać ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

oo przepraszam moje "potyczki" z SS czytało więcej :)

ale to bylo tak dawno ze rekord juz sie zatarl :)

ps:

33 Użytkowników czyta ten temat (12 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)

428x60.gif

moim zdaniem te ataki na Kojota to spisek układu. Tu Maciorewicz potrzebny i jego komisja, LOL.

A tak na poważnie to budowanie swojej pozycji na kupionym koncie i cudzej tożsamości jest czystym idiotyzmem.

gdyby nie pare szczegolow to pewnie ciezko bylo by namierzyc :) chociaz stwierdzenie kojotek to kobis slyszalem juz rok temu, widocznie po nitce do klebka ...

428x60.gif

ale to bylo tak dawno ze rekord juz sie zatarl :)

ps:

33 Użytkowników czyta ten temat (12 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)

;( kurcze to kicha

ale nawet widzę pewne podobieństwa pomiędzy tymi dwoma bohaterami : jeden twierdzi że zdobył jakieś miejsce w 2005 w konkursie SEO a Sunrise System pisze o sobie, że

Sunrise System jest pierwszą polską firmą, która zajęła się pozycjonowaniem stron internetowych

Ciekawe kto od kogo pobierał nauki łgarstwa .... :)

PS

informacja dla kancelarii prawnej Sunrise System - mam potwierdzony skan tego łgarstwa także nie spinajcie się zbytnio B)

Siema :)

Mam nadzieję, że nie dostanie mi się za odtajnienie tajemnicy korespondencji;) przynajmniej uspokoję, co bardziej gorące forumowe głowy. W każdym razie otrzymałem maila następującej treści:

Witam,

jak sądzę startując pod nickiem "Kojotek_OX", zajął Pan 2005 roku 13

miejsce w mistrzostwach pozycjonowania stron internetowych, natomiast

w 2009 roku sprzedał swoje konto z forum.optymalizacja.com innej

osobie.

Nie mam nic przeciwko takim transakcjom, niemniej osoba, która nabyła

konto utrzymuje, że to ona zajęła wspomniane miejsce:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry935904

chętnie zweryfikowałbym tę informację i prawdomówność nabywcy.

--

Pozdrawiam,

Łukasz Borchmann

Przedrukuję także swoją odpowiedźB)

Witam,

Kiedyś wspólnie z Piotrkiem korzystaliśmy z tego konta, jednak obecnie, po rozpoczęciu studiów, nie mam czasu na siedzenie na PiO, więc korzysta z niego TYLKO Piotr.

Co do samego konkursu, o którym mowa, mieliśmy tam zdaje się kilka swoich stronek i twierdzenie że Piotr zdobył któreś tam miejsce jest zgodne z prawdą. Ja zajmowałem się w tamtym czasie wykonywaniem planu, który był stworzony przez Piotra (choć niewątpliwie moja intuicja i wyczucie smaku mogły mieć znaczenie w uzyskaniu tak wysokiej pozycji;)

Aby sprawę wyjaśnić do końca, opublikuję treść tego maila na facebooku i forum, gdyż z tego co Piotrek mi mówił, to normalnie CSI - Zagadki Las Vegas tam macie i już podejrzewano, że on jest kobietą;P

Pozdrawiam,

Krzysztof Gościński

No i odnośnik do FB celem identyfikacji mojej skromnej osoby;)

https://www.facebook.com/notes/krzysztof-go...270683789636637

I całą sztuczną mgłę szlag trafił;P W razie nienasycenia wiedzą, nie kierujcie pytań do mnie, bo są święta do jasnej cholery, życia ludzie nie macie?:P (a że na głowie mam też studia, akademik i daj Boże kobiety to tym bardziej nie mam ani czasu ani ochoty :) ) A tak w ogóle to po rzeczonych świętach pewnie i Piotrek się wypowie.

Pozdrawiam,

były Kojotek_OX, teraz to chyba tylko na last.fmie

peace

Cypher: "It means buckle your seatbelt, Dorothy, ’cause Kansas is going bye – bye"

pioexposed.jpg

+1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności