Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
peace

bardzo wiarygodne, zwłasza w świetle tego

https://img269.imageshack.us/img269/9889/imrozian.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pieniądze są u mnie na koncie, a w związku ze zmianą daty szkolenia każdy może zrezygnować i otrzyma bezproblemowo pełny zwrot. Niestety w temacie szkolenia nie mogę tego napisać bo równie szybko jak jest otwierany tak samo szybko jest zamykany.

Jak ktoś nie wieży, że ja to ja to zapraszam na kawę do Bielska :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

chociaz stwierdzenie kojotek to kobis slyszalem juz rok temu

Ciekawe gdzie :)

wiem. ale nie powiem.

ps:

43 Użytkowników czyta ten temat (16 Gości i 3 Anonimowych użytkowników)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

23 Zarejestrowanych: M_K_S, kyan, godfather2008, Rogal, aniec2, heretyk, Mar_Dal, Beerbant, MaxPan, Ptaq, sebau, qazy, Bartek Damek, początkujący, Kulfik, fvr, KNS, Kojotek_OX, vardess, Filip_Łdz, magdalenka, Bury Smok, zgred

czyżby? w końcu?

Kulfik bez kitu prawie rok minął! :)

Proszę modów o zamknięcie tego tematu bo nie moge skupic sie na pracy :)

---

Mam pytanie do Pana Kojotka od wierszy - po co była aukcja skoro razem korzystaliście z konta? Czy naprawdę ktoś tu ma nas za idiotów???

... Niestety w temacie szkolenia nie mogę tego napisać bo równie szybko jak jest otwierany tak samo szybko jest zamykany.

Zawsze możesz napisać "gdziekolwiek" a jeśli chcesz to zgłoś się do każdego moda - na pewno chętnie otworzy by można było dodać coś w temacie.

@Mar ahahahah dobrze to rozgryzłeś :)

EDIT: 40 Użytkowników czyta ten temat (11 Gości i 1 Anonimowych użytkowników)

28 Zarejestrowanych: jez, aniec2, Lok, początkujący, SkiDivPL, Nikonem, Ptaq, it_management, Kode, slaymer, Kacperek, sebau, G.Krawczyk, Rogal, D_S, huber2t, mkam, zecke, Rainmaster, mmarek, djurek, fvr, heretyk, Beerbant, dobb, przemeks, waclaf, kyan

...Mam pytanie do Pana Kojotka od wierszy - po co była aukcja skoro razem korzystaliście z konta? Czy naprawdę ktoś tu ma nas za idiotów???
Wtedy zapewne były problemy z rodzielnością majątkwą, czy coś :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Już odpisałem bo widać tutaj się przeniosło, przynajmniej na to co mnie dotyczy.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Otwórz wrzucę tam żeby każdy miał jasne info że pieniądze są bezpieczne.

Pieniądze są u mnie na koncie, a w związku ze zmianą daty szkolenia każdy może zrezygnować i otrzyma bezproblemowo pełny zwrot. Niestety w temacie szkolenia nie mogę tego napisać bo równie szybko jak jest otwierany tak samo szybko jest zamykany.

Jak ktoś nie wieży, że ja to ja to zapraszam na kawę do Bielska :)

Do sfery ? ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności