Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

To wiem, ale podobno chodzi o to, że Kojotek aka xxx, yyy, zzz wyciągał brudy użytkowników tego forum, stąd to całe zamieszanie.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak będzie potrzeba mogę podejść, mieszkam parę ulic od biura :)

Przygotuje dowód osobisty :)

mnie nie przebijesz ;-) mieszkam po drugiej stronie ul. Żywieckiej

To może zlot SEO :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

To może zlot SEO :)

jestem za, zima, góry, no ale aby nie było niech każdy weźmie dowód osobisty lub paszport :)

PS przyznaje się bez bicia, też "mam" 2 konta, ale to jedno stare, nieużywane, nie znam hasła i nie mam już tego maila, więc nawet nie mam jak go sprzedać, tym bardziej że "osiągnięć" nie mam, jakby ktoś z administracji czyścił bazę to nicka pamiętam,heh

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Jezu malo znamy sie osobisacie ale sie znamy. Powiem CI tylko tyle. Pewnego dnia **** przestrasszyl sie ciebie i mnie, mi dal twoje cale zaplecze z prosba bym je zglosil, nie wiedzialem o co kaman.

Jestem zdumiony, jak bardzo musi Cię gryźć sumienie, że po tak długim czasie logujesz się tylko po to, żeby to powiedzieć. Tylko że teraz jest teraz, a ja nie należę do osób żyjących przeszłością i działam - jak całe życie - nie rozpamiętując starych czasów. To już było. "Jutro" zapowiada się w przepięknych barwach, przynajmniej dla niektórych z nas.

Jest tylko jeden powód, dla którego nabrałem wody w usta, wycofałem się z blasku spotlightów i nie skończyło się to wszystko reperkusjami prawnymi - Wasze żony. Głęboko im współczuję, to bardzo dramatyczne, bo wiedzą z kim są/były. Zawsze wiedziałem, że uderzenie w któregokolwiek, trafiłoby rykoszetem w jedną z Nich, a nigdy tego nie chciałem. Serdeczne, życiowe, dobre, ciepłe kobiety, po prostu takie, jakim zawsze będę życzył dobrze.

Jak powiedziała p. Sendlerowa "Wierzę, że dobro zawsze zwycięża. Zawsze będę w to wierzyć". Cóż. Patrząc, po tych paru latach, na to w jakiej jesteście sytuacji, a w jakiej ja - można Jej tylko przyznać rację. :-)

Pozdrawiam, J.

Przewija się temat Żon, do nowego roku się to nie skończy :)

Jak tak dalej pójdzie to zacznę szukać jakiegoś producenta filmowego i zamiast zarabiać na e-webie i pozycjonowaniu dorobię się majątku na filmie nakręconym wg scenariusza pewnego wróżbity i producenta lodów z pomorza :)....

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności