Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdzichu jeszcze nie widział tylu starych i pokurzonych nicków jednego dnia, w jednym wątku na PIO. 'Wszystkich Świętych', zmarłych i halloweenowa karuzela na całego.

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

Tak, nagroda jest brak afery związanej z Twoją osobą.

Afery są fajne można sie dowartościować:) Bo jak dużo osób kogoś nie lubi to znaczy ze tego kogoś znaja a jak dużo osób kogoś zna to ten ktoś jest sławny;p

A ja miałem nie pisać ale czuję się urażony myślałem że tylko afery ze mna (NetBusters Group) będą takie głośne a tu ktoś kto jechał po mnie najgłośniej okazał się...? No właśnie kim bo zajęło mi troche czasu przeczytanie tego wszystkiego ale tak na prawdę nie wiem kim on jest.. Ciekawi mnie też jedno zauważyliście że kojot używa WSZĘDZIE jednego foto? Na fb jest co prawda w okularach ale DOKŁADNIE TO SAMO FOTO!

Jak kojot ma jaja ja chętnie podjadę do tego jego miasta i chętnie przy piwie z nim pogadam jak to naprawdę jest:) Nie mam strasznie daleko więc dam rade;) Niech się tylko odezwie jak się nie myle mój nr gg ma a jak niema niech zmieni opis że chce pogadać to ja się odezwę.

...Mam pytanie do Pana Kojotka od wierszy - po co była aukcja skoro razem korzystaliście z konta? Czy naprawdę ktoś tu ma nas za idiotów???
Wtedy zapewne były problemy z rodzielnością majątkwą, czy coś :)

O ile się nie mylę to do tej pory nie ma ustawy o związkach partnerskich, jeśli do tego pijesz, zakręcony :)

Adamski - ale czy przypadkiem nie widział ktoś z tego forum Kojotka "na żywo" na jakimś spotkaniu? Bo coś kojarzę, że takie zdarzenie miało miejsce... ale nie jestem pewien. W każdym razie kiedyś ponoć prowadził szkolenie przez skype - i teraz pytanie czy to była tylko fonia czy wizja też - i w związku z tym można by zweryfikować zdjęcie z osobą na żywo.

Widzę Lesiu, że Ty w tym wszystkim cierpisz najbardziej bo non stop linkujesz do tematów, zarzucasz coś itp.

Bądź mądrzejszy i olej :)

Mocna przesada, 5 postów w sumie. A Twoich? Też 5, więc nie przesadzaj :) Staram się powstrzymywać, by nikt mnie potem nie posądzał o bicie piany.

musze przyznac iz boje sie otworzyc lodowke by nie zobaczyc tam kojotka

jedno jest pewne, nie zaleznie od tego kim jest, co robi, co umie, zaczal od klamstwa i oszustwa. i nic juz tego nie naprawi. mozecie chlopaka bronic, wyzywac, kopac czy glaskac, kojotek jest spalony. ale to nic, za jakis czasu wroci jako nowy guru :)

pozycjonowanie - interwencja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności