Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaxROY.com współpracował z osobą podającą się za Piotra Kipera w zakresie prelekcji (wraz z innymi osobami) podczas drugiego dnia SearchMarketingDay.com. Stwierdzenie “kilkukrotnie” (użyte na jednym z blogów o tzw. aferach SEO) jest więc nieadekwatne (publikacji gościnnej w serwisie SprawnyMarketing.pl nie liczę do współpracy biznesowej, wiele osób u nas publikuje na tych zasadach, jeżeli uważamy, że wnosi to coś ciekawego do dyskusji SEM, co weryfikowane jest w komentarzach).

Po warsztatach wysłaliśmy ankiety do uczestników. Ponad połowa osób pozytywnie oceniła część prowadzoną przez Piotra Kipera, co biorąc pod uwagę kontrowersyjność tematu (jak i formę prowadzenia na którą nie mieliśmy wpływu) i osoby uznaliśmy za pozytywne przyjęcie merytoryki tej części szkolenia.

Dobierając osoby do SearchMarketingDay.com (jak i innych naszych przedsięwzięć edukacyjnych) kierujemy się takimi samymi kryteriami jak przy wyborze osób goszczących na łamach Sprawnego Marketingu- co jest wyjaśnione w poprzednim akapicie. Podtrzymuje, że z punktu widzenia merytoryki udział Piotra Kipera był wyborem trafnym, acz kontrowersyjnym i ryzykownym.

Nie czuję się na kompetentny udzielać odpowiedzi w wątku “kto jest kim”. Zostawiam te kwestie rodzimym detektywom, jakich w środowisku SEO nie brakuje.

Tomasz Frontczak

Prezes Zarządu MaxROY.com sp. z o.o.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Wyjaśnienie jest logiczne, więc nie widzę powodów do czepiania się ...

PS

wydaje mi się, że dzięki "rodzimym detektywom" spółka prawdopodobnie uniknęła większej wtopy - ale to tylko moje gdybanie ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie.

Mateusz, cisnales mnie o nasze stanowisko cały dzien… na skype, na forum.maxroy.com, nastepnie pojawił się post na fakty i mity seo a Ty cały czas nie jestes zadowolony z odpowiedzi Tomka! Nie wiem czego oczekujesz… i nie wiem dlaczego takie naciski w tej sprawie na nas wywierasz.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Panie @franckey, czy sprzeda mi Pan swoje konto na PiO? Widzę, że jest bardzo atrakcyjne, bo z 2004 r. Kupię po atrakcyjnej cenie :)

To oznacz ze Tomek zaczynał na PIO w czasach kiedy Ty się do komunii szykowałeś, nie wiem czy godzień jesteś tego profilu kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności