Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wyjaśnienie jest logiczne...

Moim zdaniem jest nielogiczne i pokrętne jak marketing. Poza tym nie wyjaśnia nic poza tym co prawie wszyscy wiedzą.

Może wystarczyła by zwykła wzmianka, że Maxroy odcina się od takich działań albo nie widzi powodów by się odcinać (co niestety można wnioskować po zachwalaniu prelekcji Kojotka) i wtedy stało by się wszystko jednoznaczne dla wszystkich?

... wydaje mi się, że dzięki "rodzimym detektywom" spółka prawdopodobnie uniknęła większej wtopy...

Z tym zgadzam się całkowicie ale szyderczy zwrot Tomka znów daje dużo do myślenia gdyż zamiast podziękować społeczności za reakcję naśmiewa się z niej a przynajmniej tak można to odczytać.

[edyta]

I nie sądzę by tu na forum komukolwiek chodziło o samą firmę Maxroy, która nie ma bezpośredniego związku z Kojotkiem,

Z tym zgadzam się całkowicie ale szyderczy zwrot Tomka znów daje dużo do myślenia gdyż zamiast podziękować społeczności za reakcję naśmiewa się z niej a przynajmniej tak można to odczytać.

[edyta]

I nie sądzę by tu na forum komukolwiek chodziło o samą firmę Maxroy.

słowo pisane ma to do tego że nie przekazało mojej lekkiej nutki dekadencji i sarkazmu (to tak dla wyjaśnienia) :)

oj chyba chodziło z racji organizacyjnych pierdółek :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziewczynki, może coś w temacie? :)

Beerbantka uważa , że w temacie już pozamiatane a reakcja stron na pewno nie trafi na łamy czasopism marketingtowych jako przykład wzorcowego postępowania w sytuacji kryzysowej :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Coś umiera temacik, więc ożywmy go troszku.

Z tego co się orientuję najbardziej chodzi tu o to, że kojotek_ox nazwał donosicielem użytkownika Lesiu. Lesiu się zdenerwował, bo raport zdarzył się raz, a info o tym znajdowało się na prywatnym forum do którego dostępu kojotek nie miał. Stąd też wszystkie te teorie, że niby omniadd coś tam szpieguje.

Okazało się jednak, że to nie soft szpieguje i to nie dzięki niemu kojotek uzyskał dane z zamkniętego forum. Donosił szeroko wszystkim znany pan z wąsem. Dziwne że to umknęło podczas wylewania żali :)

empty

Sorry ale za przeproszeniem i bez urazy o czym Ty pierd****sz ?? Wątek raczej jest o tym , że koleżka sfabrykował sobie historie "zawodową" , kupił konto, przedstawiał się za kogoś innego i jak się wydało to podpuścił "oryginała" który sieknął tak debilne wytłumaczenie, że mi w bokserkach gumka pękła :)

Nekrofilia kurka :)

... Donosił szeroko wszystkim znany pan z wąsem. Dziwne że to umknęło podczas wylewania żali :)

Z tego co pokazałeś wynika że Pan z wąsem nie był już członkiem tego forum.

Wspomniany "pan z wąsem" nie był już wówczas członkiem tego forum. Screen został zrobiony z konta znanego na PiO użytkownika gielo. A dlaczego akurat "pan z wąsem" wstawił go na PiO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności