Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

To kto ma w końcu to szkolenie prowadzić? Kojotek jest online na swoim forum HackSeo (więc zapewne i tu ukryty) to może się wypowie, bo duży offtop sie robi...

21 Użytkowników czyta ten temat (9 Gości i 2 Anonimowych użytkowników)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A tak się zastanawiałem kto pierwszy nie wytrzyma i pojedzie po gościu, który od lat ma problemy ze sobą. Tak jest jak ktoś personalnie nadepnie na odcisk wielu osobom a do tego wciągnie w swoje intrygi innych nieraz niczego nie podejrzewających biedaków. Chyba maksem było wyciąganie z zamkniętego forum informacji przez prze werbowanego gościa i ich upublicznienie. Nie wnikam czy tam ktoś faktycznie po**********ł stronę nie znam tematu może jej się po prostu należało nie jest to przestępstwo ani nawet wykroczenie za to łamanie regulaminu zamkniętej grupy czy namawianie do szpiegostwa już jest. Sam w regulaminie back ściemy wyjątkowo zwraca uwagę na poufność a tu proszę. Chociaż nie, maksem to są te "szkolenia" bo tu już chodzi o poważny pieniądz. No nic za jakiś czas znowu pojawi się guru z małej wysepki i część młodych piowców zostanie jego wyznawcami. Ciekaw jestem co by po analizie tych kilku lat i kilku kont powiedział psychiatra ;)

A tak się zastanawiałem kto pierwszy nie wytrzyma i pojedzie po gościu, który od lat ma problemy ze sobą.
Gwoli ścisłości to wcale nie miałam zamiaru nikogo szpiegować/wyciągać haków, itp. po prostu lubię wiedzieć kto zacz i czemu się tak napina ;) A że w pierwszym! swoim! poście na tym forum podaje, że ma 16-cie latek...
Ciekaw jestem co by po analizie tych kilku lat i kilku kont powiedział psychiatra ;)

Nawet nie chciałabym wiedzieć co powiedziałby o moich wszystkich :)

[...]Prawda Bartek?

Szkoda Pana Bartka i wizerunku Setii, zacna firma, znam, widuję. Nie Jego wina...

Trotyl: [nie pij] :)

Lesiu i jego grupa została omówiona tutaj (lesiu i erbit = jedna klika) https://www.optymalizacja.edu.pl/blokowanie...omoz-yahoo-inni i teraz żeby lepiej było to np sam Fiskas (aktywny też w innych tematach na PiO włącznie ze szkoleniem) siedzi w grupie Lesia i dodatkowo jest modem na PiO tak samo jak Erbit i drugie konto Edytki (Edytka = Xann a Xann to znów Fiskas, który jest tam pracownikiem)

źródło: www.optymalizacja.edu.pl/szkolenia

Przepraszam, ale chciałbym dopytać. Czy to oznacza, ze na forum siedzi 5 osób i pisze posty z różnych kont? I gdzie jest Pan Kobis?

empty

ja jestem kobisem :P Nie mylić z POPiSem :szampan:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności