Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

a odkąd zaczęliście aferę, żadnego nowego wpisu:P

copyrajterzy złożyli wymówienie ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tia, kojotek tak sam pisze bloga, jak kobis sam napisal ksiazke ;)

a powaznie nie chodzi o to ze tylko sciemnil i kupil konto, ale o caloksztalt, za podawanie sie za boga, za tworzenie go**o wartej elity, za przekrecanie, za chwalenie sie lamaniem kodu (ale swojego nie wolno!), za chwalenie sie wlamywaniem na fora prywatne (ale u siebie umowy, notariusze, i inne cuda by nic nie wycieklo), o wykorzystywanie innych ludzi, o podawanie cudzych osiagniec za swoje, itd

co do blogu, to uwazam ze pisal duzo i moze faktycznie sie to przydawalo ludziom. ja przeczytalem jeden artykul gdzie byla dosc istotna bzdura (zanegowal cos co robie od dawna z powodzeniem, wiec mam pewnosc iz sie mylil) wracajac do blogu, ja mialbym problemy z napisaniem czegos takiego, bo bylo to dla mnie tak oczywiste iz bym nie pomyslal o pisaniu o takich rzeczach. no ale moze dlatego ja wlasnie blogaska nie mam ;) ale widac ze wielu sie podobalo, wiec szkoda ze wyszlo tak a nie inaczej.

omniadd to dobry soft, chetnie bym przygarnal ludzi ktorzy mu to napisali ;) aczkolwiek troche strach go ostatnio uzywac ;)

co by tu jeszcze posmecic...... a w ogole to pozdrowienia dla pana kobisa ;)

ps. tak, tak, zazdroszcze mu ze sie tak ladnie wybil ;) i mimo iz cel uswieca srodki, to jednak metod jego nie polecam ;)

pozycjonowanie - interwencja

Wiesz soprano, zaskakujący jest fakt, że ktoś w Twoim wieku wie, czym w ogóle "ambicja" jest.

Z reguły to rodzice, narzucają ambicje swoim dzieciom.

Nie reprezentuje żadnej grupy. Nie wiedziałem, aż do wtorku też, kim Kobis jest. Nie było mnie jeszcze wtedy w branży.

A jakieś opinie, na SEO blogach anonimowych małolatów, którzy boją się przedstawić i pokazać swoją twarz - bez obrazy, nie dbam o nich.

Działam w zupełnie innych branżach. SEO to tylko moje hobby, z małym % przychodów.

Z drugiej strony, odrobinę smuci mnie fakt, że moderacja podobno "najbardziej popularnego forum w branży" w ogóle nie reaguje.

"Obsmaruj na anonimowym blogu, tłumacz się na PiO?"

Nie chodzi mi tu o Kobisa, ale czym jako ofiara oszusta, zasłużyła sobie spółka MaXroY?

Z reguły unikam flame, ale przecież to już było poniżej pasa.

Na zachodnich forach, byłoby to nie do pomyślenia.

Wstyd Panowie, wstyd.

Wiesz soprano, zaskakujący jest fakt, że ktoś w Twoim wieku wie, czym w ogóle "ambicja" jest. Z reguły to rodzice, narzucają ambicje swoim dzieciom.
Przyznam, że nie rozumiem tej części Twojej wypowiedzi. Nie wiem jaki miałeś cel wspominając o tym.

Co do firmy MaXroY, to zapewne chodziło o wydanie odpowiedniego oświadczenia w stosownym czasie. Wpisy na blogach miały służyć jako prowokacja do tego, co w efekcie zakończyło się powodzeniem.

seowyszbanner.gif

i pozycjonowania

Tego każdy się uczył lub uczy kto tutaj jest.

Mnie natomiast interesuje ten wysyp hibernowanych userów PIO jak na przykład Ciebie:

Grupa: Forumowicze

Podziekowań: 0

Nr użytkownika: 1,731

Łączy się to dość często z, że to delikatnie określę, trudnymi tematami na PIO. Potem nie ma co dziwić się, że pewne tematy wyglądają na "ustawione".

e: literówka.

e2: odpowiedź na post poniżej. Choć darzę Cię sympatią nie mogę się z Tobą zgodzić, przynajmniej nie w 100% ;) Po to jednak jest forum by prezentować różne poglądy.

e3 Co do "winy" Kojotka nie mam raczej wątpliwości, wielce mówiące jest przecież jego milczenie w tym temacie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@NIkonem, podzielam Twoje zdanie, aczkolwiek czy to że Kojotek tak postępował a nie inaczej to było "ustawione" ?

Fakt, że grupa Hackseo się rozwiązała - to też było "ustawione" ?

W tym temacie ze starych userów pojawił się Domains, który jest starym wyjadaczem ;)

Cieszy mnie fakt, że stare wygi jak Beerbant, Jeż czy Erbit wrócili na PiO i czynnie uczestniczą. Przyznasz mi rację, że na ostatnimi czasy na pio wiało nudą ?

A afery były są i będą na pio :)

Pozdrowienia

... Nie chodzi mi tu o Kobisa, ale czym jako ofiara oszusta, zasłużyła sobie spółka MaXroY?

Może tym, że nadal promuje Kojotka ?

[edyta]

p.s.

Wiem, że nie lubisz anonimowych blogów pokemonów ale ten komentarz wyjaśnia wszystko https://fakty-mity-seo.info/czy-maxroy-popi...ml#comment-1373

p.s. jakoś "inni" umieli wyjść z twarzą ze współpracy i wyciągnąć wnioski ... ale o czym ja tu piszę, wszystko jest w tym topiku np tu

... wydaje mi się, że dzięki "rodzimym detektywom" spółka prawdopodobnie uniknęła większej wtopy...
czego nikt z Maxroy nie zauważył.

Gdyby zauważył dawno by zdjęli informacje o Kojotku ze strony głównej swojego forum i przestaliby się nim chwalić a zaczęli się czerwienić.

Tego każdy się uczył lub uczy kto tutaj jest.

Mnie natomiast interesuje ten wysyp hibernowanych userów PIO jak na przykład Ciebie:

Czyli co, powinienem natrzepać 5000 postów.

Szeptany marketing spowodował mój powrót, Nikonem.

A propos kojotka, czołowy seowiec (dziś) w 2005r. powinien się uczyć na PiO a nie na "jakimś" forum. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności