Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

Na 99% mój kot ma większy staż w SEŁO od tego całego kujotka :P z resztą mój futrzak jest starszy od co najmniej 40% użytkowników tego forum :szampan:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kotek ma 23 lata i naszczał mi do pierwszego kompa z pentium 1 :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja jestem kobisem

Ja tam Kobisa lubilem :szampan:

to jakieś oświadczyny czy co ? :P

NoszeBambosze=kojet_0x=korba(is)=kolejny klon jakiegoś seło guru z małej wyspy za brudną wodą tam gdzie nieudacznicy za**********ą na zmywaku.

Lesiu jest królem seo i masterem PIO a do tego królem dopalaczy* i rządzi wszystkimi a na jego forum siedzą najstarsi Górale zajmujący się pozycjonowaniem.

A za wszystkim tak naprawdę po jednej stronie jest Xann a po drugiej ten ze Szczecina którego nicka nie wolno wymawiać.

*podpierdalaczy :P

O co chodzi w tym temacie :szampan: bo nie kumam :P kto jest kim?

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Wingardium Leviosa

A fictional spell from the Harry Potter series. Its supposed to make objects hoover in midair; The Levitation Spell.

Ron: Wingardium LeviosAA!

Hermione: Stop! Stop! Stop! You're going to take someone's eye out! Besides, you're saying it wrong. It's LeviOsa, not LevioSA.

Ron: You do it then if you're so clever. Go on, go on.

Hermione: Wingardium Leviosa!

An exotic Strain of marijuana with a heavy sativa base, resulting in an intense "head high" that makes the smoker feel as if they are levitating.

We blazed that wingardium leviosa last night and thought we were playin Quidditch. Harry would have been so jealous.

Ktore? :P

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności